emil_dobrev написа:Ако кандидатстваш за Пловдив няма да е проблем,но съм чувал че за София може и да се заядат!
Точно е Пловдив няма как да мине. Поне пред мен 1-2 ги "отвяха"
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
emil_dobrev написа:Ако кандидатстваш за Пловдив няма да е проблем,но съм чувал че за София може и да се заядат!
kkarakashev написа:emil_dobrev написа:Ако кандидатстваш за Пловдив няма да е проблем,но съм чувал че за София може и да се заядат!
Точно е Пловдив няма как да мине. Поне пред мен 1-2 ги "отвяха"
Genoveva написа:Здравейте и от мен Има следния проблем - смятам да кандидатствам в Академията на МВР след 2 години ( да, знам, че има доста време, но искам всичко да ми е ясно отсега ) , НО имам татуировки по гръбначния стълб и до китката. Тази на ръката ще я махна с лазер дотогава, но на гърба ми е доста голяма.. Както вече прочетох в темата, едва ли ще има проблем, освен ако не е на видимо място, обаче горната част на татуировката по гръбначния ми стълб се вижда понякога (зависи с какво съм облечена и ако съм с вързана коса). Какво мислите - дали ще имам проблем с това ?
scofieldpb написа:Абсолютно прав dsuzunov. Едно че масово не мислят,когато се шарят какви ще са последствията и друго.. с тоя татос от гърба до китката май няма да е много красиво под униформата.Успех с лазера,но лично за мен това показва само какво непостоянство в мнението си имате( днес с шарка утре не,щ'от разбираш ли ша ставам ченге)
Назад към Постъпване на държавна служба в МВР
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта