Има и нещо, което никой не обяснява на кандидатите и болшинството го нямат като документ. Поне за 5-10 човека съм сигурен, че им липсва, защото пред мен си го спестиха заради сумата му или от незнание.
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
kkarakashev написа:..... както следва:
Полицай - старши полицай - 40 бр.
KOBBRA написа:Много бройки бе! Браво айде успех!
osata написа:kkarakashev написа:..... както следва:
Полицай - старши полицай - 40 бр.KOBBRA написа:Много бройки бе! Браво айде успех!
Чувал съм, че когато кандидатстваш за някакво място, е хубаво да разбереш, защо предишният е напуснал. В смисъл - от хубаво или от лошо. Тази цифра от вакантни бройки донякъде дава отговор!
Krisko написа:Здравейте и от мен!Аз също съм младеж на 19 години, който е решил още от преди няколко години да кандидатства в системата на МВР.И така завърших тази година и се явих на изпит за Академията.Минах всички изпити, но накрая заради матурата (която ми е отлична) не успях да влезна и записах УНСС - икономика,след 3тата година,ако ми стигне бала, става Икономика на отбраната и сигорността.Обаче не искам да работя в икономическа полиция и затова се зачудих дали има смисъл да продължавам УНСС.Познати ми казаха,че не само в академията може да завършиш полицейска специалност,разрових се и намерих Библиотекарския университет, в който се учи "Национална сигорност".Но тъй като не съм чувал много добри отзиви за този университет се чудя какво да направя.Та реших да попитам тук, ако излезна с диплома от Библиотекарския университет, то тя ще ми позволи ли да се развия в системата на МВР?Или пък да завърша УНСС?Или пък да почна работа в системата и после да ходя на някакви курсове или нещо подобно?Моля за съвет спешно, защото трябва да реша какво да правя в рамките на няколко дни..
Назад към Постъпване на държавна служба в МВР
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта