Постъпване на работа в МВР?

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Относно Кандидатсване за работа в МВР

Мнениеот Li40 » 10 Фев 2012, 18:55

Ако искаш можеш да учиш висше докато си редови полицай категория Е и мисля , че като завършиш израстваш в категория Г. Поправете ме ако греша
Li40
младши Полицай
младши Полицай

Re: Постъпване на работа в МВР?

Мнениеот Lord » 10 Фев 2012, 19:33

Li40 написа:А бе чух нещо, че ако си минал прегледи веднъж в следващите 6 месеца не си задължен да минаваш. Не знам дали е така ама ако трябва да минавам пак означава още един загубен ден в МВР болница :lol:

Да, има неща, които важат 6 месеца и при кандидатстване в нов конкурс може да не се изваждат. Единствената достоверна информация може да се получи от "ЧР", в съответната дирекция.
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 10 Фев 2012, 19:36

Да, можеш, но не е гарантирано. Необходимо е да се явиш на конкурс за израстване в категория и да го спечелиш. ;)
КОМИСАР

Мнениеот dsuzunov » 10 Фев 2012, 19:37

Завършването на висше образование от служители кат. Е, Д не гарантира автоматично израстване в категория. Това може да стане с явяване на конкурс ако се обяви такъв.
Има много действащи колеги кат. Е и Д с висше.
Даже, при нас в лабораторията има колега със завършена биология, работи като такъв, но е кат. Д.
Ако преструктурират длъжността и я трансформират в кат. Г, чак тогава може да се кандидатства за израстване в категория.
Димитър Узунов - БНТЛ Пловдив
Аватар
dsuzunov
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Li40 » 11 Фев 2012, 21:36

Да забравих да спомена конкурса за израстване в категория :oops: :lol: Моя грешка :D
Li40
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот KOBBRA » 14 Фев 2012, 12:11

Успешно преминах конкурса за главен технически сътрудник категория Е към АМВР, на 9-ти Април ми е последния изпит там всичко се решава. Стискайте палци!
Аватар
KOBBRA
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот gully » 14 Фев 2012, 16:35

KOBBRA написа:Успешно преминах конкурса за главен технически сътрудник категория Е към АМВР, на 9-ти Април ми е последния изпит там всичко се решава. Стискайте палци!

Лека корекция, но съществена. Преминал си конкурса по документи. Много лошо за теб ще бъде, ако на 9 април е последният ти изпит. Причината е, че тогава се провежда първият изпит- изследване на интелектуалното ниво.
gully
Нов
Нов

Мнениеот KOBBRA » 16 Фев 2012, 16:13

Може и аз да съм се объркал. Ти също ли кандидастваш там?
Аватар
KOBBRA
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот denis_strandjaliev » 17 Фев 2012, 22:35

Добър вечер !!!

Имам един въпрос към вас !!!

Мога ли докато участвам в конкурс за постъпване на държавна служба в МВР независимо дали за пожарникар или полицай, да кандидатствам сега като се пуснат местата и набора за Академията на МВР за учебната 2012/2013 . За документите ми е ясно че трябва да се вади всичко от начало, просто питам дали мога да кандидатствам през това време и за АМВР !!! Мерси предварително !!!
denis_strandjaliev
Нов
Нов

Мнениеот KOBBRA » 18 Фев 2012, 22:14

Не мисля, че ще имаш някакъв проблем относно това. Вадиш наново документите което си е голяма занимавка и пробваш!
Аватар
KOBBRA
младши Полицай
младши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Постъпване на държавна служба в МВР