Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Nikola_912 написа:Искам да попитам как седи въпроса с проучването и колко време е проучването. И дали има значение ако родителите са ми в системата

Nikola_912 написа:Искам да попитам как седи въпроса с проучването и колко време е проучването. И дали има значение ако родителите са ми в системата

bulgariansoul написа:Здравейте ! Кога започва съответното проучване ? Непосредствено след подаване на документите или когато дойде време за назначаване лицето ?

bulgariansoul написа:Нямам предположения. Има една "максима" в армията се използва често и тя гласи "мисълта сковава". От много мислене няма смисъл.Питал съм с очакване да ми се даде отговор...чисто информативно понеже вече съм си подал документите.

bulgariansoul написа:Параноята е излишна. Макар ,че скоро ми звънна един господин(цивилен) на вратата като започна с въпрос " разбрахте ли за случая" представи се и се оказа ,че е имало кражба с взлом посред бял ден в входа където живея. Доста странно ми стана в първият момент, защото живея в квартал където рядко се случват кражби а и входната врата се заключва.Със един приятел обмислихме варианта дали това не е част от проучването и проба дали ще съдействам , но след малко време мислене го отписахме като вариант.

Назад към Постъпване на държавна служба в МВР
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта