нов конкурс в МВР - специалист VІ-І степен(финансов контрол)

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

нов конкурс в МВР - специалист VІ-І степен(финансов контрол)

Мнениеот carolin » 31 Авг 2011, 23:43

ЗДравейте.
Обявен е нов конкурс за държавни служител - категория Г, за които не се изисква първоначално професионално обучение в отдел “Администрация” на Дирекция “Управление на собствеността и социални дейности” - МВР, както следва:

1. Сектор “Правно-нормативно обслужване”
младши юрисконсулт-главен юрисконсулт - 4 бр.

2. “Предварителен контрол”
старши юрисконсулт-главен юрисконсулт - 2 бр.
специалист VІ-І степен (финансов контрол) - 2 бр.

Аз по специално се интересувам от последното - а именно специалист VІ-І степен (финансов контрол).
Смятам да си подам документите, защото и аз отдавна съм се замислила за предимствата на държавната работа . С икономическо образование съм . В момента работя в банкова институция.

Ще се радвам ако някои от хората тук ,които вече работят в този отдел или поне в тази Дирекция да споделят за общото естество на работата ? Просто искам да добия горе-долу представа за работата,задълженията и т.н. Разгледала съм подробно сайта и етапите на провеждане на конкурсите,но никъде не се описват самите длъжности .

СЪщо така се чудя каква е процедурата при евентуално постъпване на работа при положение , че реално длъжностите се разделят на такива , за които се изисква първоначално професионално обучение и такива, за които не се изисква първоначално професионално обучение. Та въпросната длъжност е от втория вид - в този случай провежда ли се все пак някакво обучение в размките на 1,3 или 6 месеца? Или встъпваш в длъжност направо?

Прекалено нахално ще е предполагам ако помоля и някой все пак да сподели какви горе-долу са заплатите в тази област ? Но ще се радвам ако някой сподели . Не виждам нищо срамно някой да си каже заплатата,още повече пък тук в интернет пространството..а ми прави впечатление , че често по форумите се говорят общи приказки , а нищо точно и нищо в цифри...

Всъщност някъде обявават ли се заплатите за длъжностите ,за които има конкурси...защото аз не забелязах никъде ?
Ще се радвам на всякаква информация !
Благодаря предварително !

П.С> много се радвам , че открих този форум. Има много полезни теми и информация :)
carolin
Нов
Нов

Re: нов конкурс в МВР - специалист VІ-І степен(финансов контрол)

Мнениеот KOBBRA » 01 Сеп 2011, 08:21

Привет от мен принципно не съм по-административната част и немога да ти помогна, но мога само да ти пожелая успех и дано те вземат!
Аватар
KOBBRA
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот carolin » 01 Сеп 2011, 22:40

Благодаря за подкрепата все пак .

Ще очаквам и още отговори и мнения.

Днес разбрах , че се работи предимно по финансовия контрол на обществените поръчки, т.е. съгласно ЗОП (Закон за обществените поръчки).Предполагам че се участва именно в бюджетирането, изчисляването на приходно-разходни анализи и следене за спазването на процедурите ...но като цяло само предполагам ... дано наистина някой, който има малко повече информация да сподели ?

Поздрави на висички! :)
carolin
Нов
Нов

Мнениеот KOBBRA » 02 Сеп 2011, 10:51

Eми аз имам 2 приятелки който работят на тази длъжност във СДВР, и да ти кажа са доста доволни по-това което чувам!
Аватар
KOBBRA
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Sir Humphrey » 02 Сеп 2011, 19:55

KOBBRA написа:принципно не съм по-административната част

А коя е най-административната част?
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот carolin » 02 Сеп 2011, 21:36

osata , благодаря за отговора . Потвърждаваш донякъде предположенията ми ... Не знам на вас тези пари дали ви се струват малко , но аз в момента взимам доста по-малко от това , а работя в централата на една банка....Трупам опит, имам вече и магистратура изкарана и то с доста добри резлутати и като цяло имам хъс за работа...но кой го брои това за нещо изобщо... Смешно е положението в страната ни ,но това е засега...

П.С. KOBBRA, на началната страница пише , че си рожденник . Да си жив и здрав ! Ако нещо е грешка,ще ме извиниш ;) Дай малко повече инфо от твоите познати ? ;)
carolin
Нов
Нов

Мнениеот KOBBRA » 04 Сеп 2011, 12:42

П.С. KOBBRA, на началната страница пише , че си рожденник . Да си жив и здрав ! Ако нещо е грешка,ще ме извиниш ;) Дай малко повече инфо от твоите познати ? ;)[/quote]

Дам така е остарях още със една годинка! Иначе за инфо ще разпитам и ще пиша тук като разбера нещо повече!
Аватар
KOBBRA
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот carolin » 04 Сеп 2011, 18:05

osata , благодаря за отговора . Потвърждаваш и моите предположения... Не знам дали ви се струва това на вас малко като заплата, но в момента взимам къде къде по-малко от тези пари и то работейки в централата на банка. Смешна работа е страната ни... но това е положението . :|
carolin
Нов
Нов

Мнениеот adibor » 08 Сеп 2011, 08:49

Здравейте!Аз също събирам документи за този конкурс,но за длъжността младши юрисконсулт.Но в самата заповед не е указан адресът,на който се намира Дирекция "Управление на собствеността и социални дейности"-МВР,на който следва да се подадат документите.Ще помоля ако някой разполага с адреса или знае къде се намира въпросната дирекция да сподели.Предварително благодаря!
adibor
Нов
Нов

Мнениеот SYNOPTIK » 08 Сеп 2011, 12:02

София ул."Княз Борис I " № 124 е адреса на Д"УССД".
Намира се между "Ал.Стамболийски" и "Позитано".
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Следваща

Назад към Постъпване на държавна служба в МВР