Lord написа:straj написа:Шът...да не чуе дявола.....още не сме назначени
Аз много рядко греша.
Пак провери дали не съм прав.
Модератори: ribaflic, straj, Lord, Raptor, osata
Lord написа:straj написа:Шът...да не чуе дявола.....още не сме назначени
Аз много рядко греша.
Пак провери дали не съм прав.

straj написа:А сериозно....водолазите ни са страшно готини и отговорни пичове (да не прозвучи като хвалене пред новия шеф) Ще се убедите сами.......въпреки че от много време те работят постоянно със следователите. Примерно водолазите от София одговарят за 4-5 области освен софийската и летят постоянно напред назад......и почти винаги за "непоправимото"

Lord написа:
Над 10 пъти през последните 2 години съм ползвал услугите на водолазите от звеното на ГЗ в Г. Оряховица, повечето пъти в условия на течаща вода /това затруднява работата/, всеки път превъзходно свършена работа! Наистина са професионалисти, независимо от сезона и температурата на водата!

Lord написа:straj написа:А сериозно....водолазите ни са страшно готини и отговорни пичове (да не прозвучи като хвалене пред новия шеф) Ще се убедите сами.......въпреки че от много време те работят постоянно със следователите. Примерно водолазите от София одговарят за 4-5 области освен софийската и летят постоянно напред назад......и почти винаги за "непоправимото"
Над 10 пъти през последните 2 години съм ползвал услугите на водолазите от звеното на ГЗ в Г. Оряховица, повечето пъти в условия на течаща вода /това затруднява работата/, всеки път превъзходно свършена работа! Наистина са професионалисти, независимо от сезона и температурата на водата!

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта