Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
BARETATA написа:Службата е доста специфично направление на дейност,така че Дерзайте !
Lord написа:BARETATA написа:Службата е доста специфично направление на дейност,така че Дерзайте !
Много служби са специфични, една от най-неспецифичните дейности на БОП е задържане, употреба на сила, оръжие, помощни средсва или качулки. Нека външните за МВР лица да не се подвеждат по някои кадри с надписи по жилетките, това е за пред медиите. В действителност всичко е много по-интересно, върши се в цивилно облекло и е много, много далеко от разбирането за "екшън"!
Lord написа:BARETATA написа:Службата е доста специфично направление на дейност,така че Дерзайте !
Много служби са специфични, една от най-неспецифичните дейности на БОП е задържане, употреба на сила, оръжие, помощни средсва или качулки. Нека външните за МВР лица да не се подвеждат по някои кадри с надписи по жилетките, това е за пред медиите. В действителност всичко е много по-интересно, върши се в цивилно облекло и е много, много далеко от разбирането за "екшън"!
иван написа:здравейте имам огромното желание да постъпя в бопа помошник ор съм от 10 години в други структури на мвр бих искал да имам още по големи възможности за работа за да се насоча към най-големите от престъпниците по дадената линия. Не че сега не съм но направо не остава време от рутинни случаи ш жт дреги задължения.
За съжаление чак догодина завършвам университет. Знатете ли дали има места за помошник ор или е само за хора с висше
osata написа:Ти си от десет години в полицията и задаваш въпрос за боп-а "дали има места за помошник ор или е само за хора с висше" ???
Колега ли си или се бъзикаш?
Назад към Борба с организираната престъпност
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта