doznatel1 написа:Ми за Гранична има коли и незнам си какво, а някой районни си копуват тонери за принтери и хартия от свой пари. Не е честно, не мислиш ли?
Ти ако си мислиш, че в гранична не си купуват тонера пак сами

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
doznatel1 написа:Ми за Гранична има коли и незнам си какво, а някой районни си копуват тонери за принтери и хартия от свой пари. Не е честно, не мислиш ли?
osata написа:doznatel1 написа:Ми за Гранична има коли и незнам си какво, а някой районни си копуват тонери за принтери и хартия от свой пари. Не е честно, не мислиш ли?
Ти ако си мислиш, че в гранична не си купуват тонера пак сами, предполагам де, ама навсякъде е еднакво. Има коли, но няма бензин. Има принтери, но няма хартия. Примерно преди години в моята служба по една програма дойдоха 3 скенера - а по принцип не ни вършат работа, или един е достатъчен. Имаме и 2 ксерокса... ама материали няма.
doznatel1 написа:Ето това, е което е много неприятно, вместо да харчат пари за коли да бяха, предоставили нещо по полезно, ми тези коли да не вървят на Олио?!?
Sir Humphrey написа:doznatel1 написа:Ето това, е което е много неприятно, вместо да харчат пари за коли да бяха, предоставили нещо по полезно, ми тези коли да не вървят на Олио?!?
Като влезе в сила изискването за влагане на определен % биогориво в нормалното, наистина ще вървят на олио. Е, леко преработено, ама пак ще е олио.
Sir Humphrey написа:Възможно е, но с малко, защото ще се ползва нерафинирано или пък вече ползвано (от закусвални).
osata написа:doznatel1 написа:Ми за Гранична има коли и незнам си какво, а някой районни си копуват тонери за принтери и хартия от свой пари. Не е честно, не мислиш ли?
Ти ако си мислиш, че в гранична не си купуват тонера пак сами, предполагам де, ама навсякъде е еднакво. Има коли, но няма бензин. Има принтери, но няма хартия. Примерно преди години в моята служба по една програма дойдоха 3 скенера - а по принцип не ни вършат работа, или един е достатъчен...............
157 от автомобилите с повишена проходимост ще бъдат разпределени в регионалните дирекции “Гранична полиция” и ще повишат мобилността на патрулите, които изпълняват непосредствения контрол на държавната граница. Останалите 23 ще бъдат разпределени между областните дирекции на МВР, които имат правомощия в граничната зона. По този начин те ще участват в съвместни операции с “Гранична полиция” и ще реализират стандартите за изграждане на Шенгенско пространство.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта