Тони написа:Колега "кпц" моля те да ми обясниш какво имаш предвид, че да мога да го ползвам и при адвоката ми.
Май само ти разбираш за каквво става дума в моя казус. Действията на ръководителите ми са като при пожар. Днес след обяд ме повика начланика ми и каза, че свидетелството за съдимост не е било изрядно, че трябвало да се отрази дали съм ползвал реабилитация и понеже съм реабилитиран не можело да бъда полицай и ще ме освободят от края на месеца. Само ти и адвоката ми казва, че положението не е безнадежно, моля те да ми дадеш съвет за помощ.
Виж в подчертаното с червено какво са ти казали началниците ти и виж какъв отговор си получил преди да напишеш какво са ти казали началниците:
Свидетелство за съдимост, което се издава за започване на работа в МВР като полицай и вътре пише само и единствено неосъждан и не пише дали е реабилитиран е непълно и в случаи като твоят съдържа половината истина. Ако свидетелството ти за съдимост беше издадено както трябва за постъпване на работа в МВР като полицай и вътре пишеше неосъждан, реабилитиран.... нямаше да те допуснат до конкурс за полицай!
Такова ровене не се случва по доноси от бивши съпруги и други зложелатели. Най-вероятно си се издънил служебно или не ставаш за служба и гледат да те изритат докато не си станал полицай.