Tiger написа:Извинявам се,че пиша в този раздел,просто съм ОР от сектор "ПКП",моля ако решите преместете питането ми в подходящия раздел от форума.
Директора би трябвало според мен да вземе обективно решение и само ако наистина противоречията ми с Н-ка на РУП не са справедливи да ме мести в друго РУП.
Ако не съм прав можеше да ми наложи дисциплинарно наказание,но няма как да ме накаже,защото не съм виновен,а просто ме мести в друго РУП.
Изобщо не ми беше дадена възможност да се защитя и да разбере за какво са противоречиата ми с Н-ка на РУП.
Премести ме в РУП на около 35 км от сегашното ми работно място.Имам семейство и деца,трудно ще пътувам и ще имам големи затруднения с пътуването.
Това явно няма значение,важно е да се угоди на Н-ка на РУП!
Колегата
Lord ти е дал брилянтен съвет,стани "китаец" !
Истината е,че преместването ти е станало по изричното искане на Н-ка на РУП. Ако ми пишеш на лични,ще ти разкажа една история за един колега с прякор на верен домашен любимец,който заради голямата му уста беше местен многократно в различни РУП в ОД,в която служеше... Този човек не успя да разбере,че с рогата напред не става и му се наложи да се раздели с МВР!
Не ставай като него,а просто се вслушай в съвета на колегата
Lord!
С пътуването ще се справиш,ако сме на война и си в окопа няма да ти е по-лесно
Погледни от добрата страна на нещата...нови социални контакти,нови приятели...и най-важното,че това,което се случва по време на командировка не се брои за грях