Част 6
Част 7
Част 8
В приложените части са упоменати имената на тези Герой.
Поклон
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Човек написа:kkarakashev написа:Тази сутрин повреме на изпълнение на служебните си задължения е загинал полицай от СДВР.
Патрулният автомобил е пътувал по сигнал за престъпление. В него е имало трима души. Точно на кръстовището са били ударени от таксиметров автомобил. Тримата униформени, които са служители на 3-то РУП, са откарани във ВМА, където единият умира.
Състоянието на другите двама засега не е ясно.
Починалият е бил на 45 години.
Поклон
Поклон пред кого и за какво се покланяш? Движи се такси по път с предимнство,засича го полицейски автомобил с пусната полицейската лампа,но без пусната сирена и резултата е нелепа смърт на полицай. Знаеш ли,че да има специален режим на движение е нужно да бъде пусната сирената и светлина на патрулката и като влизат в кръстовище трябва да влизат с повишено внимание. Язък за колегата загинал по такъв идиотски начин!

kkarakashev написа:Знам какво е и знам, че доста често не са в комбинация звуков режим и светлинен. Знам също че има светлини от типа крило, които не можеш да ги видиш от един метър че светят, камо ли от далече. Не мисля. Че това е проблема. Сигурен съм обаче че болшинството от автомобилите със спец. Режим на двж. Се движат през ноща само сус светлина.
Както казах още един от Вас си отиде по нелеп начин!!!

dakota_ написа:kkarakashev написа:Знам какво е и знам, че доста често не са в комбинация звуков режим и светлинен. Знам също че има светлини от типа крило, които не можеш да ги видиш от един метър че светят, камо ли от далече. Не мисля. Че това е проблема. Сигурен съм обаче че болшинството от автомобилите със спец. Режим на двж. Се движат през ноща само сус светлина.
Както казах още един от Вас си отиде по нелеп начин!!!
Краси,знаеш ли,че на места по време на инструктажите се дават указания от инструктиращите,да не се включват нощем сирените на патрулните автомобили и да се кара само на светлинен сигнал,за да не се нарушава нощната тишина и да не се пречи на гражданите да почиват.Това само по себе си е една идиотщина,защото гражданите чувайки нощем сирената на полицейски автомобил,трябва да спят още по-спокойно,защото някой по това време работи за тяхното спокойствие...
Не знам в случая,кой е крив и кой прав,но жалкото е,че си е заминал един млад човек,по абсолютно нелеп начин...

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта