КОШМАР написа:Освен СФС, в МВР има и други синдикати. Днес ми направи впечатление, че СФС се прави на нещо повече от който и да е друг синдикат. Извинявам се много, обаче не може да се дисквалифицират другите синдикати, макар и "мимоходом" да се споменават. А делене при всички положения се забелязва и никой не може да ме накара да мисля по друг начин. Това, че в МВР има администрация, която също има синдикат, съвсем не значи да се омаловажава, защото в повечето случаи тази администрация от служители, към които спада ЛРТП обикновено се гледа на нея като помощен персонал или според думите на някои хора "нищо и половина". Бих помолила висшите така наречени държавни служители да не се мислят за нещо повече от който и да било, защото всички са в системата наречена МВР. Лично аз споделям техните искания, но не споделям квалификацията, която някои от тях изказват.
Така че наистина има и други синдикати освен СФС и никой не го оспорва,а на последния протест стана ясно че заедно можем повече.........