УС на СФСМВР

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: УС на СФСМВР

Мнениеот SFS » 08 Ное 2009, 19:50

Няма нищо такова приятел....нещата не се сбъркаха от Манолов нито от който и да е отвън на МВР.
Нещата се сбъркаха леко и скоро ще се поправят заради вашата пасивност на хора като теб...и злата активност на другарите в МВР, които никогане са пропускали да се яхнат на нещо което има мед да го засмучат и докато не го изсмучат да не го пуснат.
Сега искаме да се сложи край на тази десетилетна над половин вековна практика и да успеем да отделим тези тумори от тялото на СФС, преди още да е станало злокачествено катоцяло. Не е сложно, не е просто но немога да накарам здравата имунна система да се събуди и включи да действа и бори болестта. Чудя се как с какво и колко да я разтърся а тя си дреме.
Знаеш, че съм прав но безнадежността те мори нали? 8-)
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот Lord » 08 Ное 2009, 20:07

SFS написа:Знаеш, че съм прав но безнадежността те мори нали? 8-)

Знам кога си прав и кога не си. Безнадежност не ме мори, а надежда ме крепи и семейството и приятелите, защото слава Богу имам изградена ценостна система. 8-)
КОМИСАР

Мнениеот SFS » 08 Ное 2009, 20:19

АТогава защо оставяте СФС да се дави с тези хиени и не застанете смело на позиците на които трябва да сте?
Много от хората с които сте подобни не го правите...спомням си миналата година по това време тук имаше толкова тебеподобни хора. После се потопихте и изчезнахте за да вършите нещо по смислено за себе си. Няма да забравя много от вас. Писахме си и на лични на имейли и с врмето отпускаха и напускаха идеята. Не съм осъдил никого за това, не съм се сърдил на никого или дори убеждавал в противното. Но така, по този начин те всъщност правят поредното зло като дават храна на онези в системата които немогат да понасят, които им пречат на чистите помисли..
Има нещо както оня ден ти казах, че не го разбирам...убягва ми...как може да си интелигентен, умен, способен, изграден, пълноценен и винаги да пропускаш най важното в най важния момент да оставяш плодовете си на червеи!!!?!?!?!??!?!?
Ревизор - Одитор

Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот osata » 08 Ное 2009, 20:24

Стони - всички имаме семейства. Тези семейства имат нужда от нас. Ние имаме нужда от време за тях. Кой с каквото е можел - помогнал е. Теб някой обвинява ли те, че не си дошъл в Бг за няколко седмици, месеци... да помагаш?

И защо изкривихме темата.... какво общо имат нашите писаници с темата за УС на СФСМВР ? :)
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот SFS » 08 Ное 2009, 20:39

Не съм дошъл защото съм преценил, че с това няма да помогна много. Нещата са в ръцете на служителите със сърце и съвест, които сте останали там и искате там да живеете. Които сте млади и имате переспектива с такива качества само ако се изметът главочите от министерството като тоя Павлин Димитров и купищата като него по канцелариите.
Та моя политически офицер си е още на работа и е заместик началник!!!???
Взимат едни помачета и едни селянчета в милицитя в нашия край, подбрани специално по, по та най зашематени или вързани за някой верен на партията с който да го държат със затворена уста и да слуша. Това си става най съзнателно и нарочно обработено със съгласието на директора, койт е стар номенклатурен кадър и подбират точно такива в банката с отделите кдри. После резултата е излагаци и козируване с лява ръка, смях и подигравка на хората. За подбив а не за респект да служите, за изпълнения на глупости а не за прилагене на закона. И така нататък.
Ревизор - Одитор

Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kapandura » 08 Ное 2009, 20:56

00
Последна промяна kapandura на 13 Апр 2010, 00:53, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот osata » 08 Ное 2009, 21:06

kapandura написа:....Информация

Вие сте изгонен от този форум до Днес, , 11:54.

Моля ......

Именно заради това в червеното попитах. Както и да е - рззбрах те.

Но, Лъчо.. честно нещо не схващам.... един наш общ "приятел" постоянно тръби, че ти и Борката сте комбина...в един момент имаш бан от неговия форум....!!!
Нещо не разбирам, но определено ковчега от онзи протест е бил "предсказание"... не за МВР, а за СФС. Прекалено се оплетоха нещата.... много племена станахме, а вожда е един
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 08 Ное 2009, 21:08

kapandura написа:Този БАН е от Бачката
От Белята.

Как, нали там си Админ?!
И кой е Белята?
КОМИСАР