УС на СФСМВР

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: УС на СФСМВР

Мнениеот cveteto » 06 Ное 2009, 13:57

Юристи: ИЗВЪНРЕДНИЯТ ФС Е ЛЕГИТИМЕН!
http://www.sfsmvr.eu/
Мога да говоря за доброто у вас, но за злото - не. Защото що е злото, ако не добро, измъчено до смърт от глад и жажда?...
cveteto
MASTER

Мнениеот kapandura » 08 Ное 2009, 04:32

00
Последна промяна kapandura на 13 Апр 2010, 00:52, променена общо 1 път
kapandura
MASTER

Мнениеот osata » 08 Ное 2009, 12:08

Този бан не е от тук нали?
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот Hammer » 08 Ное 2009, 12:28

osata написа:Този бан не е от тук нали?

То си е навик на капандура да си говори с недомлъвки и подхвъляния .......
Изображение
Аватар
Hammer
КОМИСАР

Мнениеот Lord » 08 Ное 2009, 15:24

kapandura написа:...............
Ееее.
Бях баннат, но защо ли?
Няма да слугувам на ГЕРБ, БСП, НДСВ и други промишлени партии....
Ако не успеем да изчистим тази помия, ако не успеем да си оправим къщичката СФСМВР....

АЗ това за партиите го говоря от година и нещо, ама Стони ми се кара, че не съм политически ориентиран. Даже не ходя и да им гласувам на тъпите маргинали! Като чуя за политик и интуитивно се хващам за кобура, дори ни знам защо... :twisted:
КОМИСАР

Мнениеот камикадзе » 08 Ное 2009, 18:54

Молба към УС и ФКК!От НК до този момент доказахте най-лошото,че не работите за СФС,нито за членовете й!Постарайте се в най-кратък срок да си подадете оставките!Мисля,че едно заседание на вписания УС с една единствена точка - насрочване на извънредна НК, ще реши проблема!
Помислете и решете на следващата НК/мое лично мнение/е хубаво УС да се представлява от всички служби в МВР.Никакви външни лица в СФС!
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот SFS » 08 Ное 2009, 18:57

Да ама трябва да се упражнява това право и то винаги. Когато няма за кого, просто гласуваш за най малкото зло.
А забележи в момента за предстоящите избори за кмет на София.
Имате кандидат, който се е доказал лично пред вас. Познавате го, знаете какво може, кой еи какви са мо възгледите и пак не се подкрепя.
Това какво е?
Не ми е ясно какво е?
Що за неспособност да се отдели зърно от плява. Толкова ли е трудно мисленето, толковали е необратимо прекъснат тоя процес в главите ви?
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот osata » 08 Ное 2009, 19:05

Света не е справедлив - това е второто разочарование за всеки човек, след като разбере, че няма Дядо Коледа :lol:
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот SFS » 08 Ное 2009, 19:30

Понеже ме заплашват смешници отатък с имена на благородници, искам да напомня тук , че Теодор Дечев не е представител на политичска партия а е издигнат от инициативен комитет от блогъри и форумни съсловия част от които се падате и вие. Сега можете да се баннете по някакваваша си изкривена логика :lol: :lol: :lol: :lol:
...банохири ли ще го наречем...айде Лорд, действай и ще влезнеш в историята като първия благородник в нета направил си Бахохири :lol: :lol: :lol: :lol:
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот Lord » 08 Ное 2009, 19:38

SFS написа:Понеже ме заплашват смешници отатък с имена на благородници, искам да напомня тук , че Теодор Дечев не е представител на политичска партия а е издигнат от инициативен комитет от блогъри и форумни съсловия част от които се падате и вие. Сега можете да се баннете по някакваваша си изкривена логика :lol: :lol: :lol: :lol:
...банохири ли ще го наречем...айде Лорд, действай и ще влезнеш в историята като първия благородник в нета направил си Бахохири :lol: :lol: :lol: :lol:

Абе Стони, ти си уникум! Кога и къде съм заплашвал когото и да е?! Ако визираш, че предупреждавам по повод политически постове, това не е никаква заплаха, а спазване на правилата на форума.
Тео Дечев е страхотен пич, писахме си и се разбрахме. Нещата се объркаха откъм Манолов, и то не персонално, а чисто политически откъмто КТ Подкрепа-та, ама кво съм седнал да ти разказвам очевадното...
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР