от BLACKJ » 19 Яну 2010, 23:14
Може би Лорде си прав,че подхождам твърде егоистично в случая,но по принцип и в повече от случаите постъпките на всеки един от нас се диктуват от вътрешното ни убеждение относно определена кауза,виждане,идея и т.н. - Да,сигурно ще се върна,макар и формално във вътрешния форум,макар че не знам има ли смисъл приятелю,до толкова ме е налегнала апатията,разочарованието и безразличието към всичко случващо се в нашите среди.Твърде дълго беше усилието, положено от много от нас ,в очакване да започне ,да се случва нещо и когато най-после то беше започнало,като с магическа пръчка,сякаш някой махна , всичко умря и посивя в очите на колегите .....просто не виждам и не чувствам тръпка в нищо вече,духът ми се загуби някъде - и аз не знам къде и най-вече безкрайно много взе да ме боли от разделението - не едва долавящо се,като в началото,а вече крайно очевадно и в много случаи противоречащо си с всички норми на добро възпитание и колегиалност.И ако хората,които тръгнаха да правят всичко бяха се поставили на мое място...Бяха преживели раздялата с най-любимото си същество и в крайна сметка, бяха осъзнали колко кратко е съществуването ни на тази Земя - може би щяха да вървят в една посока,защото всички,които ги последваха и повярваха в в идеята искаха нещо да се случва СЕГА,защото просто "УТРЕ НЯМА!"
"Живей Днес,защото Вчера няма да се върне,а Утре може и да няма!!!"НЕ СЪМ ОТ ВЧЕРА!!!
http://www.vbox7.com/play:9fb723f4 - в памет на загиналите колеги
ОЧАРОВАНИЕТО ОТ ЗНАНИЕТО Е В НЕЗНАНИЕТО!!!