Lord написа:Престанете, де!
Служителите наистина се интересуват от подобна среща, а не 3-5 лева вповече или по-малко цена за организирането и. Убеден съм, че спорът между две-три персони тук не е на дневен ред сред повечето колеги, а и никога не е бил. Проумейте, че за повечето от нас имената Павлов, Серафимов, Иванов, Драганов или Грозев са само и единствено български фамилии, а не кауза, още по-малко панацея.Все пак се очаква дори премиерът да участва и затова средностатистическия служител се интересува от резултатите от дискусията, и то не само от социално-битовите, а и тези в средносрочна или дългосрочна перспектива, като промени в нормативната база, професионалния сатус, защитата при изпълнение на задълженията, материално-техническото обезпечаване и ред др. подобни, а не от мимолетни победи на мними "джедаи"!
Впрочем, ако се престане с междуличностните свади, същите персони, както и всички служители, а и самото общество, само ще спечелят, повярвайте.
Лорд, СФСМВР е организация, която бе създадена, за да работи, но хора "радини" се намърдаха и унищожават идеята СФСМВР/Превърнаха организацията в рашева такава/ тоест НПС. Изгониха създателите на организацията. Просто прост народ, бедна държава.
Не ми пука за Галентин Грозев или малкия, пука ми, за това че идеята ни замина и се върви в посока нищовършене.
Ще ходели Радка Павлова и малкия с зам. мин.Павлин Димитров в Румъния/поредната гуплуча/, ми ходите бре. Вместо да се пазарите с работодателя, ходете да се мазните.
И това ми било ръководство на синдикат.
Срам.
Срам за СФСМВР е и това, че харчат пари и то не малко, за събрания на УС, както и горното събиране Дискусия в хотел "Родина"
Предупреждавах за това.