СФСМВР в медиите

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СФСМВР в медиите

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 12 Ное 2010, 23:27

Изображение
Много бързо се затваря възможността за корекция на мнението, та ето и снимката.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот камикадзе » 13 Ное 2010, 19:41

katana написа:
Лъчезар Серафимов написа:Цитирай даренията, защо лъжеш?
УС на СФСВР решава да се вземат дарения от 60лв.
Обидно обръщение,изтрито от екипа на PoliceBG
Как не те е срам.

Серафимов, с това изказване наруши Етичния кодекс за поведение на държавните служители в МВР, имам предвид обръщението Offtopic и съответно чл. 9 "Държавният служител се отнася с уважение към всички представители на обществото.".
Считам, че проявяваш недопустимо за държавен служител поведение. Според мен, особено след като многократно си споменавал, че си такъв, всички, които четат тук, знаят, че си държавен служител от МВР. От нас се очаква да сме на ниво не само по време на работа, а и извън нея.
Очаквам до 15.11.2010г. да се извиниш тук, в тази тема на форума, със същия шрифт и вид на текса.
Не забравяй чл. 50 от цитирания Кодекс /"50. Държавен служител, който е станал свидетел на неетично или опасно поведение, на насилие, нехуманно или обидно отношение към което и да е лице от страна на друг държавен служител, предприема действия за прекратяването им и докладва на ръководителя си, независимо от положението в йерархията на извършителя на подобни действия."/.
При ползване на правото ти на свободно изразяване не можеш да засягаш правата на другите хора. Независимо от твоите възгледи, нямаш право да ме обиждаш. Ако смяташ, че съм направил нещо нередно, има законов ред, по който да минеш. Призовавам те да започнеш да се държиш като разследващ полицай и да спреш да уронваш престижа на професията.

Егати кой пише за етика и Етичен кодекс! Н те ли е срам точно ти да правиш забележки,относно писанията на други!Прочети написаното тук и в другите форуми от теб спрямо колеги,ръководство ни и тогава дръж сметка.Щом вицовете за полицаите са истина според теб/това го спомена по"НТВ"/. ..... от това по-голяма обид няма!
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 13 Ное 2010, 22:22

Над двеста хиляди лева са потрошените пари на членовете на СФСМВР, за по-малко от година...
Вие сте престъпници, не нарушители.
Грозев ли ще ме нарицава, нека това направи спрямо председателя на ФКК, относно обидите към мен и В.Стоева, както и към Иван Павлов, и клеветите към Юри Александров.
Нека визира проверките от страна на вътрешна и инспектората срещу Юри Александров и Иван Павлов как са приключили.
С кое решение, как и за какво се дадоха 3000лв. на адв. Зоя Зарчева?
Смешници.
СФСМВР е до ТУК.
ПРИЗОВАВАМ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА СФСМВР ДА НАПУСНАТ ВЪПРОСНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ.
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Мнениеот малкия » 14 Ное 2010, 20:26

Лъчезар Серафимов написа:За мен ти си лъжец, крадец, както и В.Попов.

Я, доскоро бях само лъжец, вече и крадец съм станал - ако, разбира се, не става дума за някой друг В. Попов.

Ако обаче г-н Серафимов визира моята скромна особа, дано намери време да спомене и какво точно съм откраднал - дали пак някой смартфон, дали нещо друго...

Само между другото - не смятам да давам под съд г-н Серафимов (не се чувствайте заплашен, г-н Серафимов), нито да се обръщам към админите с оплакване. В интерес на истината подобни постинги може би най-добре показват кой какъв е. Дерзайте, г-н Серафимов, продължавайте на воля да плискате помия. Аз смятам да се въздържа.
Колкото до Федерацията, ако наистина сте толкова загрижен за нейното бъдеще, възстановете членството си и елате да дискутираме по въпроса там, където му е мястото. Макар че, доколкото си спомням, на такива места имахте навика най-вече да мълчите.
Нейсе... Бъдете жив и здрав!
Синдикат

Мнениеот Бай Ставри » 14 Ное 2010, 21:39

малкия написа:
Лъчезар Серафимов написа:За мен ти си лъжец, крадец, както и В.Попов.

Я, доскоро бях само лъжец, вече и крадец съм станал - ако, разбира се, не става дума за някой друг В. Попов.

Ако обаче г-н Серафимов визира моята скромна особа, дано намери време да спомене и какво точно съм откраднал - дали пак някой смартфон, дали нещо друго...

....

малкия,
Вместо вашата "скромна особа" да се държи като ощипана мома на селска седянка, по добре би било тя (скромната ви особа)все пак да даде някаква яснота за вашите членове и симпатизанти.
Хората се объркват от казаното и написаното наляво и надясно по медиите и форумите от вашите колеги от УС и ФКК на СФСМВР ЕООД.

Би ли била така любезна вашата "скромна особа" да даде конкретен отгово кой и кога лъже:

когато Извадка от :

П Р О Т О К О Л
№ 24

от заседание на Управителния съвет на СФСМВР

Днес, 02.10.2010 г. в град Плевен от 12,00 часа се проведе редовно заседание на Управителния съвет на СФСМВР.
.....

РЕШЕНИЯ
По т. 1. Бяха изслушани предложения за ПР от Мажд Алгафари и представителя на „Дженерали” Емилиян Георгиев.
И. Кузманов: Предлагам да се сключи тримесечен договор с агенция на Мажд Алгафар за осъществяване на връзки с обществеността /PR-услуги/ с месечно възнаграждение 2500/две хиляди и петстотин/color] лева с ДДС на месец, като следващият УС може да вземе решение дали да бъде продължен договора при изрично поставени финансови условия от Мажд Алгафари за 4000/ четири хиляди / лева на месец.
Гласували – 12 ЗА
Против – 0
Въздържали се – 1
Решение: – приема се

или когато: източник: sfsmvr.org

От мое име и от името на колегите от УС на СФСМВР изказвам специална благодарност на "Леопард-М"-Мадж Алгафари,за предоставената качествена и безплатна преводаческа услуга!

Илия Димитров Кузманов,ЧЛЕН на СД на СФСМВР при 05 РУ СДВР,
член на УС на СФСМВР

или когато:
„По повод излязлата в медиите информация, че братът на Нидал Алгафари Магж бил PR съветник на федерацията на служителите на МВР, Грозев призна, че това е истина. На въпрос на водещия на „Свободна зона” „защо е нужен такъв специалист на подобна формация”, Галентин Грозев поясни, че Мадж Алгафари спомага идеите и исканията на федерацията да добият публичност.”

Галентин Грозев в студиото на „Свободна зона” по ТВ+ 23.10.2010

Колкото до казаното по нагоре от Галентин Грозев - Катаната по повод Етичния кодекс, просто нямам думи... За мен това от негова страна е наглост и дебелоочие.
Бай Ставри
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот малкия » 15 Ное 2010, 22:47

Аз не видях никъде противоречие, още по-малко лъжа.

Ако разликата между двете дейности

1
осъществяване на връзки с обществеността /PR-услуги/
и
2
качествена и безплатна преводаческа услуга

не се вижда, значи този, който гледа или не може да я види - т.е. е сляп, или не желае да я види - в случая ще си спестя определението.

От мен толкова, Бай Ставри.
Отчет пред членовете на Федерацията смятам да дам на предстоящата Национална конференция - както вече казах.
Пред симпатизантите ни - винаги, когато и където е възможно, както също съм казвал.
Но доколкото Вие не сте нито от едните, нито от другите, не намирам за нужно да се отчитам пред Вас. Поради това смятам да не отговарям повече на Ваши постинги. Хората казват, че не си струва да се хвърля камък в рядка кал...
Синдикат

Мнениеот kkarakashev » 15 Ное 2010, 23:05

Извинявам се , че се меся, ама тука всичко си стана скандал "на хартия"
Всеки гледа интереса си. Или аз съм много назад с мисленето си, или съм много, много прост. За да се постигне нещо , каквото и да е, не трябва разединение и кавги ,а обединение.
Една служба "ПОЛИЦИЯ" Едно министерство МВР и всеки се мисли за прав. Ето за това няма да прокопса ни едно от вашите искания. Защо всеки не си гледа "паницата", а дава акъл на другия. Защо когато има акъл, не помогне, а само поучава другия. Много баби - келяво дете. Ето за това тази система, а и всичко в тази страна ще е все повече в батака.
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Sir Humphrey » 15 Ное 2010, 23:21

На този свят безплатно е само сиренето в капана за мишки.
Маргарет Тачър
Аватар
Sir Humphrey
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 15 Ное 2010, 23:41

Sir Humphrey написа:На този свят безплатно е само сиренето в капана за мишки.
Маргарет Тачър

...безплатно, вкусно, любимо и...смъртоносно!
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към СФСМВР