Каква е станала..?
Подмятания и уравновиловки с професионалното ръководство за мен са значителни тънки опити да деструкции. Останалото е мохабет да става.
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Lord написа:SFS написа:.......Виждам, че с Лорда запявате една и съща песен!
И не само вие двамата а и платените драскачи веднага го атакуваха!?
Айдеееее.....
Аз бесувам във форума срещу Фрогнюз, че нападнаха Грозев по отвратителен начин, отделно, че Лъчо безпричинно ме възприе, като опозиция, едва ли не враг, а тя каква стана...

SFS написа:Каква е станала..?
Подмятания и уравновиловки с професионалното ръководство за мен са значителни тънки опити да деструкции. Останалото е мохабет да става.

Лъчезар Серафимов написа:7. Възстановяване на средствата дарени от физ. и юр. съгласно решение на УС/цел независим/.
Стони това пропусна за коментар.

Лъчезар Серафимов написа:7. Възстановяване на средствата дарени от физ. и юр. съгласно решение на УС/цел независим/.

katana написа:Лъчезар Серафимов написа:7. Възстановяване на средствата дарени от физ. и юр. съгласно решение на УС/цел независим/.
Дарения има само от бивши колеги от МВР, които са прекратили служебните си правоотношения с МВР /напуснали, не са дисциплинарно уволнени или пенсионирани/. Не считам, че бившите колеги ни поставят в положение на зависимост, още повече че има строги правила по колко може да се дари на година и сумата е 60лв. за цялата година - нито повече, нито по-малко.
Други дарения няма.
Предполагам, че физ. и юр. означава физически и юридически лица, но е добре, когато човек има нужното образование и още повече когато иска прецизност, самият той да ползва коректно терминологията. Естествено, ако може.
Серафимов, от лъжите расте носът, не друго.

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта