МВР никога няма да е същото! Полицията също!
Милицията и милиционерите отидоха в архива! Надявам се и военщината/в лошия смисъл на термина/.
Самият факт, че се пише и дискутира в интернет е показателен! За другото не знам.
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Lord написа:МВР никога няма да е същото! Полицията също!
Милицията и милиционерите отидоха в архива! Надявам се и военщината/в лошия смисъл на термина/.
Самият факт, че се пише и дискутира в интернет е показателен! За другото не знам.
Lord написа:МВР никога няма да е същото! Полицията също!
Nabora написа:За сведенение на всички агенции дето не могат да броят и си правят тълкувания по схемата -джаста праста;
Около 300 служители на МВР, 300 кабагайди, 300 румънски гости и 300 граждани бяха на протеста в София на 07.11.2010 година![]()
![]()
![]()
Лъчезар Серафимов написа:.........Ако някой желае бих могъл да споделя тук своето мнение, ако ли не здраве да е.
Лъчезар Серафимов написа:НЕЩАТА, КОИТО НЯМА ДА СЕ СЛУЧАТ.
1.Ако няма доказани нарушения и престъпления от страна на изключените от СФСМВР Иван Павлов, Юри Александров, Жоро Кандев, Маргарита Кротнева, да бъдат възстановени като членове на СФСМВР.
2.Да не се търси отговорност на хората причинили горното / цел обединяване/.
3.Сливане на ССМВР със СФСМВР/ цел обединяване/.
4. Промяна на Устава на СФСМВР в часта си СД към УС на СФСМВР, а по-точно във всеки областен град само по едно СД/за гр.София две, София град и София област.
5.Промяна на Устава на СФСМВР в часта си 7 члена на УС, един председател и 6 регионални отговорници.
6.Възстановяване на правомощията на В.Стоева.
7. Възстановяване на средствата дарени от физ. и юр. съгласно решение на УС/цел независим/.
8.Избиране на председател, който да получава заплата от СФСМВР /цел независим/.
9.Независим одит и премахване на ФКК.
Май това стига....
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта