СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Синдикална федерация на служителите в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СФСМВР-ИСТОРИЯ И РЕАЛНОСТ

Мнениеот камикадзе » 22 Яну 2010, 15:04

Раптор,не ме е срам да се извиня за допусната грешка от мен.Признавам си я!
Никога не съм искал да оплювам някой чрез този форум.Това,че задавам неудобни въпроси,означава ли,че оплювам някой?Ще продължавам с въпросите си докато някой от УС,включително и колегата Давидов благоволят да изяснят всичко случващо се в ОДМВР Смолян.УС излезе с една декларация за ескалиращо напрежение в Смолян,но същевременно членове на СФС казват точно обратното,дори след тази декларация,взаимотношенията м/у членовете са се влошили.Около 40 души са напуснали Федарацията след "изяснените и решени"проблеми в Смолян.
Потвърждавам,че е извършен обиск в жилището и служ.кабинет на колегата,защото ако бе виновен някой от ръководството на тамошната дирекция,след посещението на нашия министър щеше да се вдигне врява до небето,че някой си началник е сгафил,че благодарение на СФС са взети мерки с/у провинилия се.
За теб кое по-важно,кой пише или самото съдържание на написаното?
Твоето разбиране за етика и морал защо не го прилагаш еднозначно към всички?
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот shadow » 22 Яну 2010, 16:19

Камикадзе
ти нормален човек ли си или си фен -провокатор ?
Извинявай за по-острия тон,но много ми приличаш на човек с задача да разпръсква всякакъв вид дезинформация!
Успокой се! Дишай!
Ако ти е трудно пий един, два валериана.
Имало е проблем в Смолян,опитано е да се разреши,постигнато е някъкво решение/за някои добро ,за други не/.
Престанете да се надпреварвате отбора кой по интересен филм ,ще сътвори.
А специално за Лъчезар Серафимов ------ Лъчо това не съм го очаквал,приятелю!Ако не бях влязъл да прочета едва ли щях да повярвам на който и да ми го каже!Едва ли!Най-малко от теб съм очаквал да чуя /т.е. да прочета /цялата тази помия!/извинявай админе/
УС работи и ще работи!
Радини ,Петкови,Иванови и каквито искате ги наричайте не забравяйте,ЧЕ ТЕЗИ ХОРА ГО ПРАВЯТ БЕЗ ПАРИ ! И НЕ ЗА СОБСТВЕНАТА СИ ОБЛАГА!
Бог да ви пази!
Всяка случайност е скрита форма на необходимост!
shadow
Нов
Нов

Мнениеот камикадзе » 22 Яну 2010, 17:20

Напълно нормален човек съм,който редовно си пие хапчетата/пия всяка вечер по едно хапченце за холестерола и като видя,че пишеш,още едно за глава/,фен съм на българската кухня и ....
Навремето едни хора започнаха нещо велико също без пари,но с много жар,без страх и открито и един от тях е Лъчезар Серафимов!Защо в Протокол №3 няма яснота по случая в Смолян?Пак ли ще чакате да"изгори"някой?
И така уважаеми сенчест борецо,излез от сянката да те огрее слънцето,да живнеш малко и напиши нещо конкретно в защита или обвинение!Ако може с нещо да ме обориш,действай,ако не ще си имаш работа с един турлак :mrgreen:
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Валентина » 22 Яну 2010, 19:26

камикадзе написа:И така уважаеми сенчест борецо,излез от сянката .... и напиши нещо конкретно в защита или обвинение!Ако може с нещо да ме обориш,действай

Не мога да повярвам господа полицаи, че за вас не важи правилото "невинен до доказване на противното". Защо по станал вече традиционен български обичай залагате на "Виновен до доказване на противното" и то за един от вас.Не бяхте ли точно вие тези, които преди време протестирахте срещу това?
Последна промяна Валентина на 23 Яну 2010, 15:43, променена общо 2 пъти
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот камикадзе » 22 Яну 2010, 20:52

Валентина,случая в Смолян е забулен в мъгла,чуват и се коментират много неща,но кои са верни,единици знаят.Каква е реалността?Това,което знам е много неприятно,но не съм обвинил колегата,нито съм написал всичко.Има кой да се произнесе.Ако преди известно време се бе подходило умно по този казус,нямаше да се стигне до неприятности за никой.
Къщичката ние трябва да си я чистим.
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот NANIOX » 22 Яну 2010, 22:24

Лъчо в Смолян са две СД.Едното е към РУ-МВР ,другото към РДГП.На второто председател съм АЗ.
НЕЩО ИСКАШ ДА МЕ ПИТАШ ЛИ ??????????????????????????

И престанете да си чешете езиците за чужда сметка..................
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Raptor » 22 Яну 2010, 22:28

камикадзе написа:Валентина,случая в Смолян е забулен в мъгла,чуват и се коментират много неща,но кои са верни,единици знаят.Каква е реалността?....

Ако продължаваш в същия дух щете предложа на екипа за перманентен БАН!
До момента 22.01.2010г. не съм прочел официално съобщение за произшествие или дисциплинарно нарушение /или наказание/ от посочените служители от ОД-Смолян! /а ми се налага да ги чета и дори пиша редовно/.Нищо подобно не е излязло и в официална медиа, от национален мащаб. Пресцентъра на МВР не е публикувал нищо подобно.
Това означава само две неща:
- такъв случай няма
- или проверката все още не е приключила!
С поднасянето на подобни пикантерии в публичното пространство, авторът им и в двата случая е в ... сериозно дисциплинарно нарушение! В първия - за набеждаване, във втория - за изнасяне/нерегламентиран достъп/ на класифицирана информация! Дисциплинарните справки по принцип са класифицирани като "служебна тайна" до приключването им.
Горното само за информация на ентусиастите!
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот камикадзе » 22 Яну 2010, 23:02

Raptor написа:
камикадзе написа:Валентина,случая в Смолян е забулен в мъгла,чуват и се коментират много неща,но кои са верни,единици знаят.Каква е реалността?....

Ако продължаваш в същия дух щете предложа на екипа за перманентен БАН!
До момента 22.01.2010г. не съм прочел официално съобщение за произшествие или дисциплинарно нарушение /или наказание/ от посочените служители от ОД-Смолян! /а ми се налага да ги чета и дори пиша редовно/.Нищо подобно не е излязло и в официална медиа, от национален мащаб. Пресцентъра на МВР не е публикувал нищо подобно.
Това означава само две неща:
- такъв случай няма
- или проверката все още не е приключила!
С поднасянето на подобни пикантерии в публичното пространство, авторът им и в двата случая е в ... сериозно дисциплинарно нарушение! В първия - за набеждаване, във втория - за изнасяне/нерегламентиран достъп/ на класифицирана информация! Дисциплинарните справки по принцип са класифицирани като "служебна тайна" до приключването им.
Горното само за информация на ентусиастите!

За съжаление такъв случай има!УС и Цветанов да карат ски ли са ходили в Смолян?
камикадзе
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Raptor » 22 Яну 2010, 23:12

камикадзе написа:...
За съжаление такъв случай има!УС и Цветанов да карат ски ли са ходили в Смолян?

Знам къде са и за какво са там!
Ха сега, ти ми отговори на въпроса с проблема за изнасяне на класифицирана информация!
Щом си толкова информиран, би трябвало да си наясно с грифовете за класифициране върху справките от ЧР! Явно си много "всетнат за нещата от кухнята" и явно си прочел "туй онуй" относно отговорността за разгласяване на КИ! Пък била тя и само "за служебно ползване".
Или може би се надяваш, че всичко ще ти се размине без последствия заради относителната анонимност в Интернет?
Номера с "ама аз не знаех, че било КИ" в случая няма да мине!
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот kapandura » 23 Яну 2010, 03:43

00
Последна промяна kapandura на 14 Апр 2010, 00:21, променена общо 1 път
kapandura
MASTER