Sir Humphrey написа:Ехоооо! ТОВА Е ПРЕЗЕНТАЦИЯТА, КОЯТО ЗАМ.-МИНИСТЪР ВУЧКОВ ИЗНЕСЕ!
http://osi.bg/downloads/File/MVR.ppt
Дефиницията е на слайд 15.
Да Сър прочетох внимателно въпросния слайд
"Брой на полицейските служители в повечето случаи страните са подали данни за броя на всички полицейски служители, в това число криминална полиция, пътна полиция, гранична полиция, жандармерия, униформения полицейски състав, общинска полиция. Не се включва цивилният състав, митнически служители, данъчна полиция, военна полиция, сигурност, полицейски резервен щат за специални задачи, обучаеми и съдебна полиция."
До тук добре, но пак възниква въпроса къде намират място посочените от мен 2 служби СДОТО и ГЛАВНА ДИРЕКЦИЯ "БОРБА С ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ". Какво тогава е цивилен състав - ЛРТП или ........
Така, че пак се стига до въпроса какви служби са включени от наша страна при определяне на бройката към 100 000. В заключение Имах предвид друго - едни или други си интерпретират,че "реално служителите с полицейски правомощия" са -............, полицаите /х-неизвестно кои/ работещи на улицата - .........., служителите борещи се с престъпността - ............и прочие интерпретации и цифри без да визират точно службите които имат предвид и си смятат цифри и цифрички единствено и само гледайки от собствената си камбанария и изживяващи се като "по -значими" от останалите. За мен труда на всеки е важен - в коя посока и за изпълнението на какво и как - не се наемам да коментирам, тъй като едва ли изцяло мога да знам кой служител извън нашата структура върши повече от еди кой си е неговото е по по най, важен тежък труд и прочие.
Ако искаш Сър спори с мен ако искаш недей - въпрос на личен избор. Мога да призная че някой е прав само ако ме е убедил с факти и аргументирано, ако имаш желание опитай. А колкото до въпроса "дама" или не ми е все тази, тъй като мнението ми за въпросната личност написала коментара е пределно ясен - "господина не е в час, но обича да си пише и коментира просто за да си коментира". ОЧЕВАДНО е, че той не ме понася, но за мен лично този факт ми доставя неизмеримо удоволствие.