Това искам и аз да разбера.Защо се споменава колегата Давидов,извършван ли е обиск у тях и т.н.?
Явно грешката е моя,за което се извинявам!Има общо м/у колежката и колегата,но обиск в жилището и служ.кабинет на колегата извършван ли е?
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

камикадзе написа:Явно грешката е моя,за което се извинявам!Има общо м/у колежката и колегата,но обиск в жилището и служ.кабинет на колегата извършван ли е?

камикадзе написа:И така уважаеми сенчест борецо,излез от сянката .... и напиши нещо конкретно в защита или обвинение!Ако може с нещо да ме обориш,действай

камикадзе написа:Валентина,случая в Смолян е забулен в мъгла,чуват и се коментират много неща,но кои са верни,единици знаят.Каква е реалността?....

Raptor написа:камикадзе написа:Валентина,случая в Смолян е забулен в мъгла,чуват и се коментират много неща,но кои са верни,единици знаят.Каква е реалността?....
Ако продължаваш в същия дух щете предложа на екипа за перманентен БАН!
До момента 22.01.2010г. не съм прочел официално съобщение за произшествие или дисциплинарно нарушение /или наказание/ от посочените служители от ОД-Смолян! /а ми се налага да ги чета и дори пиша редовно/.Нищо подобно не е излязло и в официална медиа, от национален мащаб. Пресцентъра на МВР не е публикувал нищо подобно.
Това означава само две неща:
- такъв случай няма
- или проверката все още не е приключила!
С поднасянето на подобни пикантерии в публичното пространство, авторът им и в двата случая е в ... сериозно дисциплинарно нарушение! В първия - за набеждаване, във втория - за изнасяне/нерегламентиран достъп/ на класифицирана информация! Дисциплинарните справки по принцип са класифицирани като "служебна тайна" до приключването им.
Горното само за информация на ентусиастите!

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта