Колега, не го приемай като заяждане, но искам да посоча една-две неточности в постинга ти.
Първо. В дневния ред на ФС може и да има точка "Насрочване на извънредна Национална конференция". Само че решението се взема от ФС - може да насрочи конференция, може и да не насрочи. Това го решават председателите на дружества.
Второ. Като говорим за ФКК, наясно ли сме с правомощията на същата? Щото на първата редовна конференция от толкова зор около промените в Устава (как да заприлича или не на устав на ЕООД), за нея почти забравихме - дотолкова, че на ФС съм поканен като гост. Което пък ме отвежда към третото. Смятам да "застана лице в лице" с делегатите на следващата конференция - била тя редовна или извънредна. Нямам финансовата възможност да обикалям страната, съжалявам. На ФС съм поканен като гост, но не смятам да присъствам на форум, в чиято работа Уставът не ми позволява да участвам.
Иначе част от въпросите, които поставяш, са точни и вероятно имат отговор. Но да попитам и теб, както питах и доста други - защо не потърсиш отговор на тези въпроси там, където ще бъдат длъжни да ти го дадат - на ФС? Или форумните сплетни са толкова заразни?