Неуредици в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Неуредици в МВР

Мнениеот BARETATA » 28 Дек 2010, 22:50

Нито колани слагам - защото имаме доста акции и кога ще намеря време да откача колана,като трябва съдействие - нито пък съм писал кога ще излизам отпуска . Даже май формалмо ще направим всичко . Днес попаднах на една олигофренска Статия ( мисля ,че беше в."Телеграф" ) , че катаджиите не могат да пишат АУАН със зимни - плетени - черни шапки :lol: :lol: :lol: . Ей , журналистите , от Май месец 2010 има Заповед на Министър МВР , мога да я цитирам на лични , на всички колеги тук , в която е регламетирано употребата на черните зимни шапки в зимни условия.Като ги пишете тия тъпотии , поне се подгответе.
Сега ще се изсмея нагло и грозно хо,хо,хо,ха ... :mrgreen: СТИГА С ОБЩЕСТВЕНИЯТ НЕГАТИВИЗЪМ. :idea:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот SYNOPTIK » 29 Дек 2010, 09:49

osata,принципно си прав,но наистина има и много случай,на т.н."дребен тарикатлък" от страна на колеги.
Топло местенце,над 30 години стаж.Отпуска се ползва максимум 10 дни годишно,защото веднага се прави сметка,че "ако ме изгонят в пенсия",ще трябва освен обезщетенията да бъде изплатена и натрупаната отпуска.Тихичко тя се трупа,и след 3 години,този служител има вече над 150 дни натрупана отпуска.
Сметката е-ако ме пенсионират,ще ми платят 20 заплати+още поне 7 за отпуските....
Разбира се има и места,където ползването просто е невъзможно,но мисля,че горният случай е най-разпространен.
Преди години,когато болничните се смятаха по друг начин,имах колеги,които бяха сметнали че при 3 дни болнични на месец,получават повече заплата и редовно си взимаха такива.
Изобщо нашенецът е изобретателен.
В началото на годината Министър Цветанов каза че ако в МВР се проведат наистина истински реформи,ще трябват много,много пари. И наистина е прав. Едно наложително подмладяване е свързано с такива плащания за обезщетения.
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот ross_migration » 29 Дек 2010, 12:00

BARETATA написа:Днес попаднах на една олигофренска Статия ( мисля ,че беше в."Телеграф" ) , че катаджиите не могат да пишат АУАН със зимни - плетени - черни шапки :lol: :lol: :lol: . Ей , журналистите , от Май месец 2010 има Заповед на Министър МВР , мога да я цитирам на лични , на всички колеги тук , в която е регламетирано употребата на черните зимни шапки в зимни условия.Като ги пишете тия тъпотии , поне се подгответе.
Сега ще се изсмея нагло и грозно хо,хо,хо,ха ... :mrgreen: СТИГА С ОБЩЕСТВЕНИЯТ НЕГАТИВИЗЪМ. :idea:

Във в. "Телеграф" е статията. Умрях от смях :)

Аз също преди 2 дни трябваше да си планувам отпуската за 2011г. по график като трябва да се съобразявам с друг колега, защото не можело двамата да сме по едно и също време отпуска.
ross_migration
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Лъчезар Серафимов » 29 Дек 2010, 23:51

Губя търпение.
Или мен ще изхвърлят от МВР или корумпираните служители в министерството. Има ли вътрешна сигурност, която да действа или не? Има ли инспекторат, който реално да си върши работата? По ПОРО-БГ ви показаха неща, които реално се случват в гр.Видин. Но следовател или човек от вътрешните ги омаза тези неща. Проверете кой прави застраховките пред КАТ Видин.... и не само това.
Или мен ще изхвърлят от МВР или корумпираните служители в министерството...
Няма да ви оставя. ОБЕЩАВАМ!!!
Аватар
Лъчезар Серафимов
MASTER

Назад към Полицията в България