Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

кпц написа:Елена, подпиши в книгите за имуществото, което е в служебното ти помещение, но преди това провери за съответствие на количеството, описанието и инвентарните номера /ако има такива указани/!
Ако ти представят опис - провери и него и зачертай празните редове. Поискай подписан от домакина оригинален екземпляр от описа за теб и го запази в касата при документите!
Можеш да питаш домакина дали началникът на РУ е подписал съответните документи за ползваното от него имущество в кабинета му.![]()
За начина на работа при посещение на местопроизшествие няма да ти казвам. Пише го в НПК и началникът на РУ там просто не е указан.
С интернета е сложно.
Ако имаш един компютър, то би трябвало да имаш от него достъп до мрежата за предаване на данни в МВР и нужните информационни фондове, което ти е достатъчно за работата. Тогава е просто забранено на този компютър да имаш достъп и до интернет.
При два компютъра може единият да се свързва с интернет, но ако е служебно доставен, решението остава за съответния началник.
Има значение и доставчикът. Ако ползваш интернет през МВР централен сървър могат да те контролират силно.
По-свободно е при външен доставчик, но тенденцията е да се "преминава" винаги през централен сървър в МВР.

Елена написа:Колеги,благодаря ви за отговорите,имам още няколко въпроса. Бюрото,на което работя е куцо.Да,куцо бюро,единият крак на бюрото го няма и на негово място има отрязано и подложено бичме,домакина така казва на парчето дърво подложено да не падне бюрото на земята. Въпроса ми е като се подписвам за бюро,това бюро ли е и ще искат ли от мен при сдаване да предам здраво бюро.
Гардероба ни е пред разпадане. Има две врати,от едната страна си окачвам дрехите аз,от другата страна си окачава дрехите колегата. Гърба на гардероба не е цял и отзад виждам стената,разкован е и палтото ми опира в стената. Въпроса ми е отново същият,при сдаване какво ще сдам и ще се налага ли да плащам за здрав гардероб,защото има опис на имуществото,но няма опис на състоянието на служебното имущество в описа.

Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта