Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

petinka написа:Я кажете за Варненския ? Един приятел иска там да пробва Национална сигурност!

osata написа:Общо взето тази специалност май вече е към 1200лв на семестър, завършваш и после.... ако нямаш връзки, никой няма да те вземе...а като цяло в ДАНС в момента с тези "ултра супер заплати" и спокойна.... айде да не говоря, че ще ми се разсърдятняма никой да те вземе.
Като цяло - ненужно изляти пари без никаква идея за по-нататъшно развитие... има ли смисъл да завършиш право и да работиш като барман? Същото е и с това....

petinka написа:наистина пита един приятел-не съм аз
аз вече 2 пъти се изложих,3 ти няма да пробвам !почвам направо ЛРТП

petinka написа:Я кажете за Варненския ? Един приятел иска там да пробва Национална сигурност!

ROBOCOP написа:Образованието във ВСУ е скъпо , но все пак върши работа и акредитираните специалности вкл. и спец. ''Защита на Националната сигурност'' са признати в почти цял свят. Познавам много колеги, които завършиха там и сега са кат. Г инспектори. Всичко зависи от връзките ако ще и ветеринарен доктор или агроном да си имаш ли връзки и началник можеш да станеш. Моя милост също завърши ВСУ , предметите се покриват на 80% със дисциплините в АМВР и който е искал образование и е учил /а не преписвал/ на изпити си е получил качествено образование, защото и материята и половината от преподавателите са от АМВР. Започнахме 85 студенти по специалноста а завършихме 10 човека, да не си помисли някой, че е лесно.Академията си е академия , но който няма връзки си има и други ВУЗове.
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта