Е хубу де, да кажем съм имал предвид ужасТно много километри

, не съм добър в точните сметки, имам 3-ка по математика

Но както и да е, важното е че не километрите, опита или обучение или нещо подобно имат значение затова дали си потенциален убиец на пътя, казах го за да направя паралел с броя на ПТП-тата ми

, които са нула. Много много пъти съм бил на косъм от инциденти главно заради грешките на други "шофЕри", винаги съм казвал че е хубаво да си добър и да имаш тренинг, но е още по-хубаво да може да преценяваш ситуацията преди да се е случила. Мисля поне със 100 метра напред, говоря за градско, в по-сериозен трафик се натоварвам повече, но има резултат. На половината си приятели съм наливал в главите "мислете 100 метра на пред, само един поглед трябва да се нахвърля набързо ситуацията, колко коли има, най-вече какви са, регистрация, т.е. от кой град са шофьорите, часа на деня, мястото, времето в годината ако щете и т.н. 100 метра напред наблюдавам какво става, кой как кара, с ква кола кара, напрежението, какви мигачи се подават и т.н., стремя се да следя всичко на пътя 100 метра напред, и теоретично къде ще се намирам след малко като стигна тоя 100тен метър. С тренинг и настройка това нещо се постига лесно и е факт че единствените драскотини по колата са тия дето съм ги правил по паркингите или като ходя на някой язовир за риба като карам йз драците

Turbos make torque, torque makes fun.