thunderstorm11 написа:dakota_ написа:За да прецениш кой е компетентен и кой не е компетентен трябва да познаваш материята и да имаш някакъв опит в областта, за която даваш оценки.
Серията от въпроси, които задаваш издава както липсата ти на компетенция, така и сериозни интелектуални затруднения да разбереш отговорите на поставените от теб въпроси.
Всички разбрахме, че нямаш първоначална полицейска подготовка, всички разбрахме, че искаш да се преместиш от ГДИН в МВР!
На всички стана ясно, че това може да стане само при положение, че отговаряш на изискванията за заеманата длъжност!
Само ти до момента не разбра горното и питаш ли питаш...
Последно да ти кажа, че нямам подчинени и мразя да работя с подчинени! Имам колеги, които ръководя и заедно решаваме поставените цели и задачи!
Дакота ами аз точно това искам да разбера дали отговарям на изискванията за длъжността, благодаря все пак,че такъв интелигентен служител се занимава на въпроси които от различните ЧР различно тълкуват.Поздрави и дано приемат това изменение на закона.

За да разбереш дали отговаряш на изискванията на длъжността, първо трябва да знаеш на каква точно длъжност искаш да бъдеш преназначен

До момента нищо конкретно не си казал като длъжност!
Нали ти бях казал как се задават въпроси, кратко, точно и ясно
До момента въпросите ти са нито кратки, нито точни, нито ясни.
Относно проекти и неприети закони не задавай въпроси!
На такива въпроси, които са в сферата на вероятностите, само врачки и баячки биха се наели да ти отговорят!