СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Мнениеот SFS » 18 Окт 2011, 21:46

Ти не ги опрекваш но това са същите онези, които в онова време чакаха да дойде рая на земята...а той не е тук...тук е земята и тук всичко се плаща...сега им е времето да си платят онова чакане от соца и цоца и да си мечтаят за времето на чакането. Влезнали са в един омагьосан кръг а те са 9 на брой и червените дяволи ги прекарват от един в друг а те си мислят, че ги водят на паша.
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот vasods » 22 Окт 2011, 10:53

Обречена е каузата, имаш 15 дена, за да представиш всичките тези документи, а само достъпа до класифицирана информация отнема 30, да не говорим за следствената служба и прокуратурата, а за другите там, по лични данни, изобщо не мога да разбера откъде се вадят, някакви точки, алиней и незнам си какво.Според мен на човек са му нужни поне 45 дена....
vasods
Нов
Нов

Мнениеот Lord » 22 Окт 2011, 13:16

Грешиш!
Нямаш нужда от достъп по ЗЗКИ, а само от заявление, че си съгласен да бъдеш проучен. ;) Документи от следствие и прокуратура - най-много седмица, свидетелство за съдимост - до два дни, не виждам проблем, стига кандидата да е мотивиран. :idea:
КОМИСАР

Мнениеот vasods » 22 Окт 2011, 15:59

Заявлението къде се подава? Иначе мотивация има:)от понеделник ще видя как стават нещата:)
vasods
Нов
Нов

Мнениеот vasods » 22 Окт 2011, 16:04

Междувпрочем, запознат ли ие някой, от тук пишещите, дали татуировките са проблем, в смисъл имам по тялото, не по ръцете.Някои ми каза, че нямало проблем, но в МВР болница ги връщали, независимо какви са и къде са..,което е много тъпо според мен. По цял свят, полицаите имат тауйровки, особено тези в Англия..?
vasods
Нов
Нов

Мнениеот BARETATA » 24 Окт 2011, 23:02

vasods написа:Междувпрочем, запознат ли ие някой, от тук пишещите, дали татуировките са проблем, в смисъл имам по тялото, не по ръцете.Някои ми каза, че нямало проблем, но в МВР болница ги връщали, независимо какви са и къде са..,което е много тъпо според мен. По цял свят, полицаите имат тауйровки, особено тези в Англия..?

Не гледай цял Свят, това е България , не е проблем,щом не са на видно място.Успех.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kkarakashev » 30 Окт 2011, 09:26

Тъй като има голямо желание от доста потребители за логото на СОБТ се опитах да го направя в двата му варианта. ;)
Изображение
Изображение
http://www.vbox7.com/play:7f4f0694 - В памет на служителите на МВР, загинали при изпълнение на служебният си дълг.
http://www.vbox7.com/play:46376107dc - Химн на гр.Пловдив
Аватар
kkarakashev
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 16 Дек 2011, 11:18

Задържаните при спецоперация „Силоваците” са били разпознати от някои от жертвите
Предстои на четиримата да бъдат повдигнати обвинения за участие в организирана престъпна група и изнудване.Специализирана операция на ГДБОП и СОБТ
http://press.mvr.bg/NEWS/news111214_08.htm
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот angelov » 07 Яну 2012, 19:38

Та ще карам направо,
на 15 години съм скоро 16. Преди около 2 години научих за СОБТ и от тогава не мога да спра да мисля как ще успея да стана командос. Приятелите ми ме вземат несериозно, но аз съм твърдо решен да постъпя на служба в СОБТ, знам, че преди това да стане има доста хляб да ям, но съм твърдо решен. Та за да ми се изясни всичко по тази ситуация имам няколко въпроса.
1. Разбрах. че трябва да имам минимум 3 години стаж в системата на МВР. И въпроса ми е какъв точно стаж? Трябва да бъда катаджия или просто да работя в някое РПУ.
2. Как да успея да издържа психо-моторния тест ?
3. Трябва ли да мога да плувам ? Плуването ми е най - голямата слабост.
4. Трябва ли преди това да съм тренирал бойни изкуства или е просто препоръчително или може и без никакви тренировки по бойни изкуства.
5. Проблемът е, че не съм от София, а от друг град може ли ако излезе конкурс да дойда в София и ако дай боже издържа всички изпити къде ще живея? На общежитие ли ? Ще се радвам ако някой бивш от СОБТ ми отговори.
angelov
Нов
Нов

Мнениеот BARETATA » 08 Яну 2012, 15:29

Плувен изпит няма , при кандидатсване, вече не е три години служба,а една . Кандидатсва се , след обявен конкурс.Няма значение , че не си от София , в поделението има Общежития.Но има наистина доста хляб и за времето до твоето кандидатсване,може да се променят нещата.Следи Темата и я прочети цялата . Успех , млади момко.Това ,че се шегуват с теб, остави ги да си мислят каквото искат.Тренирай усърдно , учи си уроците в училище и ще успееш на 100 процента .
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България