светлинни гранати

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: светлинни гранати

Мнениеот bombata4 » 06 Авг 2010, 22:26

BARETATA написа:От мен няма да разбереш с какви гранати борави , поделението където съм сега . Иначе , УСПЕХ ... Ела в МВР и ще разбереш :mrgreen:

ха ха ха ха ха хаха.......няма нужда да ходя....познай защо :)
не ми казвай, с какво боравите, кажи ми какво мислиш за тях :) твоето мение, а не официалната версия :)
bombata4
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот BARETATA » 06 Авг 2010, 22:27

Винаги може по-добре , това е ...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот bombata4 » 06 Авг 2010, 22:28

BARETATA написа:Винаги може по-добре , това е ...

а случайно да си виждал бели цилиндри с УЗРГМ на тях? :) като от разтворими витамини :)
bombata4
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот NANIOX » 06 Авг 2010, 22:30

УЗРГМ, ги използваме почти постоянно като тренираме с групата.Инструктора ги залага в сградата и ние минаваме да правим прочистване като същевременно обезвреждаме капаните,доста интересно се получава.На последната тренировка в гориста местност,трябваше да прочистим вила с терористи,от 8 УЗРГМ,кучето намери 7,а един го бяхме пропуснали заложен под камък.Хубавото е че внимавахме къде стъпваме и никой не го задейства.Та мисълта ми е че и ние поназнайваме нещичко...... ;)
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 06 Авг 2010, 22:30

Не,не съм и какво сега , колко си мятал от тези гранати ...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот bombata4 » 06 Авг 2010, 22:33

NANIOX написа:УЗРГМ, ги използваме почти постоянно като тренираме с групата.Инструктора ги залага в сградата и ние минаваме да правим прочистване като същевременно обезвреждаме капаните,доста интересно се получава.На последната тренировка в гориста местност,трябваше да прочистим вила с терористи,от 8 УЗРГМ,кучето намери 7,а един го бяхме пропуснали заложен под камък.Хубавото е че внимавахме къде стъпваме и никой не го задейства.Та мисълта ми е че и ние поназнайваме нещичко...... ;)

май не го изпрати........кучето какво е обучено да открива в тях? УЗРГМ-то
bombata4
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот bombata4 » 06 Авг 2010, 22:34

BARETATA написа:Не,не съм и какво сега , колко си мятал от тези гранати ...

от всички достачно, за да видя, че някои имат чудното свойство да палят :)
не се опитвам да ти покажа, колко знам :)
аз съм Румен :)
bombata4
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот NANIOX » 06 Авг 2010, 22:36

bombata4 написа:
NANIOX написа:УЗРГМ, ги използваме почти постоянно като тренираме с групата.Инструктора ги залага в сградата и ние минаваме да правим прочистване като същевременно обезвреждаме капаните,доста интересно се получава.На последната тренировка в гориста местност,трябваше да прочистим вила с терористи,от 8 УЗРГМ,кучето намери 7,а един го бяхме пропуснали заложен под камък.Хубавото е че внимавахме къде стъпваме и никой не го задейства.Та мисълта ми е че и ние поназнайваме нещичко...... ;)

Всъщност,кучето открива човешката миризма на мястото където е пипано.Казано по друг начин то просто върви по следите на групата която ги е залагала.Дори маркираше обелките от вафлите които са яли.... :)
С други думи,то маркира и аз проверявам.Там където залагат корда,то маркира и аз виждам кордата... ;)
Който иска,може.Който казва че не може,не иска.

http://www.youtube.com/watch?v=fag9c50wJE0

http://www.vbox7.com/play:02526cce
Аватар
NANIOX
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Raptor » 06 Авг 2010, 22:38

Баф маа му :shock: :roll:
Къф е тоя високо интелектуален спор за някви си рамбовски атрибути? :?: :?:
Повечето сме виждали или позовали таквиз шашми, но аз си признавам, че е било само на занятие! За практическата им стойност да се изказват разните спецназзовци и т.н. На практика съм виждал само как един колега от ...сещате се от къде, си нарани ръката с една такава граната по време на показна демонстрация!
Всъщност светлинните гранати, както всичко друго в МВР, са материални средства и се поръчват по общия ред или с конкурс за специална поръчка! А там важи принципа - който спечели конкурса, той доставя!
http://www.xnetbg.com/

"E pluribus, unum!"
От многото, едно цяло!(лат.)
Аватар
Raptor
КОМИСАР

Мнениеот bombata4 » 06 Авг 2010, 22:40

NANIOX написа:
bombata4 написа:

Всъщност,кучето открива човешката миризма на мястото където е пипано.Казано по друг начин то просто върви по следите на групата която ги е залагала.Дори маркираше обелките от вафлите които са яли.... :)
С други думи,то маркира и аз проверявам.Там където залагат корда,то маркира и аз виждам кордата... ;)

а обочавате ли ги като тези на литището да търси ВВ?
bombata4
младши Полицай
младши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България