СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Мнениеот BARETATA » 22 Дек 2010, 00:18

oto skorzeni , много добре знаеш - ЧЕСТ,ДОСТОЙНСТВО,ВЯРНОСТ,ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ,УВАЖЕНИЕ,а не някой си се явявал някъде в Неделя . Много добре знам , кога и защо се явяваха в една определена дата и място , но без никакви протекции ... Почвам да се нервирам на злобата , показана от хуйрейшо - за информация - само да видим никът на въпросният господин и може да си направим сметка... БАРЕТИ , сравени с футболисти :lol:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот хуйрейшо » 22 Дек 2010, 17:36

мислех да не пиша повече/казах достатъчно/ ,но ще го направя за последен път и то защото BARETATA се включи и лично на него ще отговоря...да познавам ги хората и отново ще кажа това,което повторих няколко пъти...бяха приети в СОБТ без да покрият нормативите.Изпита не можеше да се прескочи защото все пак се правят протоколи и т.н. но бяха изпитани в неделя и то в период когато титуляра изпитващ,барета с повече от 20 г в поделението Д.Д. е в отпуск.Това е човека през,който са минали повечето барети влизайки в отряда и после покривайки изпитите си през годините.Всеизвестен факт е ,че това е изключително принципен и достоен мъж и той не би провел изпит в Неделя и още повече да приеме в отряда хора непокрили нормативите.Изпита го проведе друг човек изключително близък с Узунов.На въпроса "Защо го правиш?" той отговори "Не мога да откажа на шефа" Има свидетели на изпита ,които и сега служат в отряда и това там се знае,както и всичко останало,за което споменах в по-горните си постове.Барета ако си служител там ,би трябвало да го знаеш.Нямам злоба към тия хора,те не са виновни.
Виновните са ясни на всеки,който е прочел написаното от мен.
ЧЕСТ,ДОСТОЙНСТВО,ВЯРНОСТ,ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ,УВАЖЕНИЕ
хуйрейшо
Нов
Нов

Мнениеот oto skorzeni » 22 Дек 2010, 18:41

Хуйрейшо,ти така яростно си се вкопчил в тези нормативи,сякаш те са най-важното.Трудно мога да повярвам,че хора,които са покрили тестовете в 68 бригада,минали са АЛК,поддържали са дълго време едно ниво на натренираност,едно от най-високите в армията,били са одобрени за батальона в Ирак,където изискванията също не бяха ниски,са били толкова зле подготвени физически,колкото ти пишеш.Според мен отношението ти към тях е лично,не знам само на какво се дължи,но едва ли е защото е бил нарушен принципа според теб.Бих го разбрал само ако са били приети,а ти не,и са заели щата,но ти сам си написал,че другите кандидатстващи са били още по-зле.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот хуйрейшо » 22 Дек 2010, 20:23

BARETATA написа:Само за сведение - Златомир Иванов - Баретата ,като действащ командос от СОБТ,застреля на "Петте кюшета" в София - "Патичето".Най-големия по това време бандит от моя роден край.Но за мъртвите нищо по-добре...Наскоро като го заключиха и споменаха за този случай.Все пак Иванов е спасил колеги с тази Акция.А са отишли просто да посетят заведението,не са били с маски...
Други Видни личности от СОБТ - от доста време бивши : Алексей Петров ; Пашата ; Николай Добрев - Бай Добри ; Златомир го споменахме ; Акулата ; Маймунека- като последния има съвпадение с други личности.И още и още ...

както на теб никнейма ми ти говори много...така на мен това,което си написал тук :lol: :lol:
хуйрейшо
Нов
Нов

Мнениеот BARETATA » 23 Дек 2010, 12:07

Както и да е , стига сме влизали в този нелеп спор и само да гледаме напреда , че проблемите са ни толкова много - като Общо действие в личен и професионален план - темата е за всичко свързано със СОБТ,но за Димитър Димитров от СОБТ е ясно какъв е бил там , както и Саладинов,като и двамта са в пенсия вече.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот gorovv » 23 Дек 2010, 23:36

Момчета, случайно попаднах на форума и да ви кажа се забавлявах да чета. Това,че СОБТ ви вълнува е добре, но явно малко познавате историята му. А тя не започва нито от вас, нито от мен. Моля ви не пишете на тази тема особено в първо лице. Така като чета явно има служители който служат по-отдавна. Не водете безмислени спорове кой е по-по-най СОБТ или 68 бригада, имал съм честа и удоволствието да служа и на двете места, да отдавна и тогава 68 бригада беше полк но това едва ли променя нещо. Вярно малко е дразнещо, че от десетина години куцо, кьораво и сакато взе да се бори с повсеместния тероризъм /и естествено е най-добрия/, но всъщност всички служат на България и е хубаво да си помагат в името на нормалния живот на хората и най-вече на децата, защото те са нашето УТРЕ. Много ви моля като пишете гледайте да не е глупости, много е смешно, например какво са тези новозакупени водолазни апарати с ОТКРИТ цикъл? Да сте живи и здрави и ако ви интересува нещо просто питайте :D
gorovv
Нов
Нов

Мнениеот BARETATA » 24 Дек 2010, 14:57

gorovv, е поне ти го каза най-точно :D
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот oto skorzeni » 24 Дек 2010, 17:10

Gorovv,не си ни разбрал спора с Хуйрейшо,той не беше за това кой е по най,а ставаше въпрос за конкретни хора.То е ясно,че всяко поделение си има специализация и предназначение в което е най-добро в България,иначе нямаше да съществува.Всички сме служили или още служат на родината.За водолазните апарати с "открит цикъл" не знам кой го е писал,терминът е "отворен цикъл".Весели празници ти пожелавам,на теб и на близките ти.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Lord » 25 Дек 2010, 13:41

gorovv написа:Вярно малко е дразнещо, че от десетина години куцо, кьораво и сакато взе да се бори с повсеместния тероризъм /и естествено е най-добрия/, но всъщност всички служат на България и е хубаво да си помагат в името на нормалния живот на хората и най-вече на децата, защото те са нашето УТРЕ.

Да ти кажа честно дразнещо е и не е малко. По тази линия е добре нещата да се уредят и да има точни рамки и пълна стиковка между тези няколко звена и служби, имам предвид и информационно и чисто практически, че белята бързо става!
КОМИСАР

Мнениеот gorovv » 25 Дек 2010, 20:37

Много добре знам още помня ясно Индианчето и Чанев под кестена преди на се качат в колата. Помня и ноща и следващия ден. Всички ходехме като луди и никой не каза като как и какво стана. Тогава Ицо извади луд късмет и прострелян в крака скочи от ровъра на безредиците. Какво стана знаем всички този бил на лов, онзи не разбрал и накрая осъдиха най-малко виновните. Всичко е много лесно стига да има две неща, сърце и дупе. На политиците трябва да е ясно, че статута на СОБТ не е това което е сега. Най-добре беще уреден със закона приет по времето на министър Данов, т.е. самостоятелен отдел с ранг на национална служба със всичко произтичащо от това /самостоятелен бюджет и т.н./. Тук опираме до сърцето и дупето т.е. да го искащ и да ти стиска да го направиш. Работата на всички най-вече на командването е непрекъснато да се бори за това. А това предполага в даден момент да се опънеш на чантадциите в министерството а ако трябва и на министъра, само с "слушам и тъйвярно" няма да стане. :!:
gorovv
Нов
Нов

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България