Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
evelina написа:Аз кандидатствах тази година в АМВР и имаше доста кандидати...за жените-20 се борят за 1 място. /скъсаха ме защото съм 1.55 см,а се изисква над 1.60см.И се питам следното: Защо има ограничение за ръст,но не и за тегло...? Като си подавах документите в РПУ-то имаше един кадрови и ми вика,...там изпитите са много тежки по физ.,а така като го гледах не беше по малко от 100тина кила...! Едва ли ако тръгна да му бягам ще ме настигне,но изисквания.....,какво да се прави...?/
Lord написа:АМВР ли?! -![]()
![]()
Валентина написа:Интересно, ще пише ли някой приет в АМВР в тази тема... Защото сега виждам само неуспели кандидати, включително и моя син, който реши, че не е достатъчно подготвен и не се яви на изпитите, въпреки, че подаде документи.
doznatel1 написа:Очакваме включване и ще отворим специална тема, с много пожелания![]()
evelina написа:doznatel1 написа:Очакваме включване и ще отворим специална тема, с много пожелания![]()
Защо да чакаме....? Да го направим сега....!
doznatel1 написа:evelina написа:doznatel1 написа:Очакваме включване и ще отворим специална тема, с много пожелания![]()
Защо да чакаме....? Да го направим сега....!
Да и кой ще пише в нея?
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта