Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот parcal » 11 Авг 2010, 02:00

doznatel1 написа:
kopu написа:Здравейте! Аз съм на 18 години. От град Монтана съм. Другата година мисля да опитам да вляза в АМВР. Баща ми е бивш полицай, от него съм научил и все още уча за дейността на полицая. Незнам дали ви е правило впечатление, НО много ученици завършват на село или в СОУ. Там е далеч по-лесно от гимназията. Тези ученици не стига, че имат по-малко знания, но имат и по-високи оценки в дипломата. Справедливо ли е това ? Според мен трябва да се зачитат оценките само от матурата или от изпита. Така ще се разбера кой знае и кой е късметлия.
А за кандидатстването в АМВР, най-много ме плаши психо теста. Разбрах че много ги режат там.

Не е важно къде си завършил, а какво имаш в главата! А и Монтана, то си е като на село :lol: тъй че, недей се оправдава с тези в селата!

Да ,обаче никой не те пита какво имаш в главата, а колко ти е дипломата. Както каза един ваш колега: "BG reality". Започвам да си мисля, колко ли ще се напълни хазната, ако правителството превърне цялата държава в един голям Big брат и започне да ни излъчва в големите държави :lol: :lol: :lol:

А що се отнася до мен ... както казва редник Джейн: "Колкото повече ми пречат, толкова по-упорита ставам" :) :)
parcal
Нов
Нов

Мнениеот doznatel1 » 11 Авг 2010, 03:23

parcal написа:
doznatel1 написа:
kopu написа:Здравейте! Аз съм на 18 години. От град Монтана съм. Другата година мисля да опитам да вляза в АМВР. Баща ми е бивш полицай, от него съм научил и все още уча за дейността на полицая. Незнам дали ви е правило впечатление, НО много ученици завършват на село или в СОУ. Там е далеч по-лесно от гимназията. Тези ученици не стига, че имат по-малко знания, но имат и по-високи оценки в дипломата. Справедливо ли е това ? Според мен трябва да се зачитат оценките само от матурата или от изпита. Така ще се разбера кой знае и кой е късметлия.
А за кандидатстването в АМВР, най-много ме плаши психо теста. Разбрах че много ги режат там.

Не е важно къде си завършил, а какво имаш в главата! А и Монтана, то си е като на село :lol: тъй че, недей се оправдава с тези в селата!

Да ,обаче никой не те пита какво имаш в главата, а колко ти е дипломата. Както каза един ваш колега: "BG reality". Започвам да си мисля, колко ли ще се напълни хазната, ако правителството превърне цялата държава в един голям Big брат и започне да ни излъчва в големите държави :lol: :lol: :lol:

А що се отнася до мен ... както казва редник Джейн: "Колкото повече ми пречат, толкова по-упорита ставам" :) :)

Като отидеш на конкурсен изпит, не дипломата пише вместо тебе!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот raiani » 11 Авг 2010, 09:45

doznatel1 написа:
parcal написа:
doznatel1 написа:

Като отидеш на конкурсен изпит, не дипломата пише вместо тебе!

И на кой то4но изпит за Академията ти проверяват колко знания имаш???На физи4еския или психото???? :? :? :?:
raiani
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот psychooo » 11 Авг 2010, 10:43

На Психото има много въпроси от обща култура ,отнасящи се за Политика,Биология,Математика (много задачи) и правопис ! Ако сте тъпи като галош ако ще и диплома 7 да имате ,а незнаете нищо за политика примерно сте изгорели !
psychooo
Нов
Нов

Мнениеот raiani » 11 Авг 2010, 11:00

psychooo написа:На Психото има много въпроси от обща култура ,отнасящи се за Политика,Биология,Математика (много задачи) и правопис ! Ако сте тъпи като галош ако ще и диплома 7 да имате ,а незнаете нищо за политика примерно сте изгорели !

Каквито и въпроси,от каквито и области да се сложат на психото,решаващият фактор на края е съвсем друг!! ;)
raiani
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот doznatel1 » 11 Авг 2010, 18:16

На теста за интелигентност!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :idea: :idea: :idea:

Я попрочетете малко за кандидастването в МВР. И ви чакам пак тука!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот raiani » 11 Авг 2010, 19:32

doznatel1 написа:На теста за интелигентност!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :idea: :idea: :idea:

Я попрочетете малко за кандидастването в МВР. И ви чакам пак тука!

За кандидатстването в МВР или АМВР? :?
raiani
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот малкия » 11 Авг 2010, 21:51

Има го и в двата случая.
Синдикат

Мнениеот doznatel1 » 11 Авг 2010, 22:16

малкия написа:Има го и в двата случая.

Именно, четете бе хора,интересувайте се не се заяждайте, ще ударите на камък!!!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 11 Авг 2010, 23:07

Ситуацията е ясна , но според мен , освен това психо - вкл. проверка на интелектуалните способности - трябва Тест и задачи за изпълнение по БЕЛ , а не Тема в предишните години. Има и доста други фактори , но това си остава за мен и за тези,които трябва да го знаят , че ще излеза както много често в Медиите , много се говори , ама къде са доказателствата , или грешка в Информацията . Говоря за решаващия фактор накрая ;) Успех :mrgreen:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България