Полицай ИЗНАСИЛВАЧ

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Полицай ИЗНАСИЛВАЧ

Мнениеот evelina » 12 Окт 2010, 12:21

Автоконтрольор написа:О, извинявай, само ти си подготвена.В по-горните редове прозвуча като Хитлер.Няма да ги цитирам, сама ще се сетиш, тъй като виждам, че си от високо-интелектуалното общество.Предпочиташ хората да са далеч от истината и да живеят в заблуда.Ето заради такива хора като теб, България никога няма да се оправи.

А ти знаеш ли истината.....? Истината винаги има две страни,така че не ми обяснявай...и къде видя 14 годишна,незная......!
evelina
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Автоконтрольор » 12 Окт 2010, 12:27

Истината има 2 страни, само за тези, които не могат да я приемат.А и вземи се поразрови малко повече и ще разбереш, че не е само една жертвата.
"Хората лъжат, уликите не..." - Д-р Гилбърт Грисъм
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот evelina » 12 Окт 2010, 12:34

Автоконтрольор написа:Истината има 2 страни, само за тези, които не могат да я приемат.А и вземи се поразрови малко повече и ще разбереш, че не е само една жертвата.

Съгласна съм,че трябва да има жестоко наказание.....,но защо не се говори за циганите,които ежедневно изнасилват български деца,а? Защо за това не се пише и говори??? А само за едно и също, за един полицай.....ЕДИН!!!!!
evelina
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Автоконтрольор » 12 Окт 2010, 12:42

evelina написа:
Автоконтрольор написа:Истината има 2 страни, само за тези, които не могат да я приемат.А и вземи се поразрови малко повече и ще разбереш, че не е само една жертвата.

Съгласна съм,че трябва да има жестоко наказание.....,но защо не се говори за циганите,които ежедневно изнасилват български деца,а? Защо за това не се пише и говори??? А само за едно и също, за един полицай.....ЕДИН!!!!!

С голямо разочарование мога да твърдя, че отговора само го каза - "ЕЖЕДНЕВНО".Точно за това, че е ежедневно, хората са го приели като нормална част от битието на своите съграждани и не им прави впечетление, което трябва да е точно обратното.И именно, факта, че се извършва често трябва да наложи незабавни мерки за промяна в НК и НПК с цел превенция на престъпленията от този характер, или най-малкото намаляне на честотата им.
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот evelina » 12 Окт 2010, 12:45

Автоконтрольор написа:
evelina написа:

С голямо разочарование мога да твърдя, че отговора само го каза - "ЕЖЕДНЕВНО".Точно за това, че е ежедневно, хората са го приели като нормална част от битието на своите съграждани и не им прави впечетление, което трябва да е точно обратното.И именно, факта, че се извършва често трябва да наложи незабавни мерки за промяна в НК и НПК с цел превенция на престъпленията от този характер, или най-малкото намаляне на честотата им.

Тук съм съгласна,но ставаше въпрос,че се коментира,това което изнася на медиите....! Един път не чух да се каже,че циганин е изнасилил или група цигани,а само за МВР се пише......
evelina
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Автоконтрольор » 12 Окт 2010, 12:51

Това какво им изнася на медиите се определя от това какво им изнася на ДАНС.А това какво им изнася на ДАНС зависи от... сама се сети... Не е нужно да си чак толкова ерудирала в тази сфера за да се досетиш.
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот BARETATA » 12 Окт 2010, 12:53

Брат , въобще не е ДАНС , а самите медии , които си манипулират и си правят каквото искат . Естествено ,че полицай изнасили , уби , преби , грабежи е 1000000 пъти по - перфектна новина от Циганин - Ром направи еди какво си . Не виждаш ли ,че като стане убийство на знакова фигура от Подземния свят , че се гърми цял месец... А , за убит полицай един или два дни , това е ...
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Автоконтрольор » 12 Окт 2010, 12:55

Не искам да изпадам в спорове, но се опасявам, че съм прав.Тезата си няма да я защитавам, тъй като трябва да навлизаме в политически размисли, които аз лично много не харесвам, още повече пък да ги оспорвам не където трябва - тоест тук. ;)
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот evelina » 12 Окт 2010, 13:04

[quote="Автоконтрольор"]Не искам да изпадам в спорове, но се опасявам, че съм прав.Тезата си няма да я защитавам, тъй като трябва да навлизаме в политически размисли, които аз лично много не харесвам, още повече пък да ги оспорвам не където трябва - тоест тук. ;)[/quot
а аз се опасявам,че не си прав.....! Не виждаш по далече от носа си......! И баретата е прав!!!!!!!!
evelina
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Автоконтрольор » 12 Окт 2010, 13:10

evelina написа:
Автоконтрольор написа:Не искам да изпадам в спорове, но се опасявам, че съм прав.Тезата си няма да я защитавам, тъй като трябва да навлизаме в политически размисли, които аз лично много не харесвам, още повече пък да ги оспорвам не където трябва - тоест тук. ;)[/quot
а аз се опасявам,че не си прав.....! Не виждаш по далече от носа си......! И баретата е прав!!!!!!!!

Продължавай в същия дух.Е такива заплеси като теб, които нямат собствено мнение, а дори и да имаха нямаше да може да го отстоят, са нужни на механизма за разрухата на държавата ни.Ето такива дребни пионки, които ще си останат толкова сляпи, че дори и да имат възможноста да прогледнат, пак не биха я избрали.
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България