Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
BARETATA написа:Остави я тая мазна "мишка" , поздравявам колегите за съвестната работа . Един от най - голямите ми приятели е в 01 РУ и ще разбера подробности...
http://www.dnes.bg/obshtestvo/2010/03/2 ... ki.88374,2Двама-трима глупаци могат да очернят всеки!
Кметът на Сливен Йордан Лечков обяви, че е възмутен от начина, по който медиите се опитват да опетнят името му, след злополучния инцидент с полицията в столицата.
"В България двама-трима глупаци могат очернят всеки известен. Чета най-различни заглавия, включително как съм щял да влизам в затвора, а никой не говори за доказателства. Не знам защо се преиначават нещата, но аз не съм виновен и няма на кого да се извинявам", категоричен е Лечков.
Още по тематаВсички сме равни пред закона, Данчо Лечков - също!Лечков обърка алея Яворов със стадиона. Напсува полицай
"Истината е, че бях настигнат от полицейска кола. Обясниха ми, че по-рано не съм бил спрял на стоп палка, но аз изобщо не съм я видял. Дадох си шофьорската книжка и талона на автомобила, започнаха да ми пишат акт.
Полицаите се бавеха, а аз бързах. Затова им казах по-късно да ми пратят документите, заедно с акта. Не съм показвал никакъв среден пръст", обясни още градоначалникът.
Йордан Лечков твърди, че ще се яви днес на разпит в полицията, за да се изясни окончателно случаят.
Конфискуваха личния автомобил на Люис Хамилтън в Мелбърн
Полицията в Мелбърн конфискува личната кола на пилота от Формула 1 Люис Хамилтън, след като британецът бе глобен за опасно шофиране в близост до "Албърт парк".
Служителите на реда са спряли 25-годишния Хамилтън, след като забелязали, че кола Мерцедес Е500 се движела доста бързо. Зад волана бил световния шампион за 2008, който се прибирал в хотела си след проведените свободни тренировки за Гран при на Австралия.
Началникът на полицията в района Скот Уудфорд обяви, че очаква пилотите във Формула 1 да спазват правилата за движение по пътищата. Той заяви, че Хамилтън е бил много разтроен след проверката и веднага се е извинил за случилото се.
"Карах много нервно и в резултат на това бях спрян от полицията. Постъпката ми бе глупава и искам да се извиня за поведението си", заяви Хамилтън. http://www.btv.bg/sport/formula-1/story ... lbarn.html
Колата е задържана за 48 часа за неправилно използване на моторно превозно средство, като срещу Хамилтън е повдигнато обвинение
Назад към Полицията в България
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта