СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: СОБТ: БЪЛГАРСКИТЕ АНТИТЕРОРИСТИ

Мнениеот BARETATA » 21 Апр 2010, 21:50

Чакай сега малко бе човек , първо това са командоси от СОБТ и са изпратени за задържане на Опасни лица , според разбработката на Оперативни служби . Отряда излиза , освен случаите които са регламентиране , чрез искане до Тях на база разработката и последвалата реализация. Това ,че ти го познаваш тоя ....... айдук , не означава , че всички трябва да го познаваме .
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот SFS » 21 Апр 2010, 21:59

Ми сам да бях отишал всичките щях да ги наловя...?
Защо се трошат пари за такива пирове...?
Не ми се говори сериозно на тези теми защото е безсмислено..
Знам корена на всичкото това и ми е ясно какво и защо е станало...точно заради това съм критичен а не по принцип за работата на хората в операцията в частност..

Едно мога да кажа...не това е пътя и начина в нашата ситуация да се пребори държавата с бандитизма...
Вероятно някой ползва експертни съвети от чужда агенция и професионалити но липсва цяло звено и няма как да доведе до онова, което се иска и трябва..
Грешни са пак ходовете в мащаб и миксера просто разбърква лайната...нищо повече.
Ревизор - Одитор

"Комунистът е семе от дявола.Трудно ще бъде изкоренено".
Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Местоположение: Земята,С.Америка,Канада, Квебек,Монтреал, Ласал H8R 2Z4

Мнениеот BARETATA » 21 Апр 2010, 22:03

Тук вече това , което изразяваш отива в друга насока , по-точно ТЕМА . Тук просто коментираме ситуацията около СОБТ , като цяло . Иначе вероятно си прав , щом ги казваш тези работи
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот kuka5 » 21 Апр 2010, 22:05

На българина /и на полу канадеца в часност ;) /, трудно може да се угоди. Защо въобще се коментира, това служители на кое звено са реализирали задържането. Важното е, че е свършена работата и всичко е приключило без инциденти. Другият път, когато има някаква операция, специално заради Стони от Гърмен, ще бъдат изпратени служители на МТОСО или ЛРТП. :lol:
kuka5
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот SFS » 21 Апр 2010, 22:17

Ми коментира се по простата причина, че лицата и събитията са там където работих 17 години. Познавам и обстановката и в частност случая. Знам нуждите и целите и откривам само в крайна сметка пиара като резултат. Струва ли си и на кого колко му струва това?
Ревизор - Одитор

Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот cz75bdpolice » 21 Апр 2010, 22:26

Абе то и кварталните в Димитровград си познаваха Чакъра пък какво стана-лежаха в локвата 12 часа да отиде СОБТ да ги извади от там ,че ще пневмонясат.Това,че си познавал хората преди 10 години и си им раздавал шамари за кражбите които са вършели на авто-радиокасетофони или безин от колите по паркингите не означав,че и сега са същите безобидни шматки.(аз не ги познавам)Щом е поискана намесата на Отряда значи е имало защо.
,,СТРАХЛИВЕЦЪТ УМИРА ВСЕКИ ДЕН,А СМЕЛИЯ-САМО ВЕДНЪЖ,,-ДЖОВАНИ ФАЛКОНЕ
http://www.youtube.com/watch?v=pMG8SN4Kzug
cz75bdpolice
Полицай
Полицай

Мнениеот kuka5 » 21 Апр 2010, 22:33

При случая с Чакъра, какви ли не служби и техника участваха.
kuka5
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот SFS » 21 Апр 2010, 22:34

То ако съм си бил там...докато те са се "развивали" то да не би аз да съм си оставал замръзнат...
Работата е друга и в случая истината е точно такава каквато я подозирам...
Филми за глупаците, кото си плащат. Не са виновни нито глупаците, нито актьорита а режисьорите...тях критикувам и на вас се опитвам да обясня, че това е гршка и няма да доведе до никаде, защото това не е изолиран случай а само един от многобройните с които министерството се опитва да измами за кой ли път и себе си и всички други.

Цветанов и Борисов нямат сили да проведът реформите в МВР и се опитват да правят това което правеше бонбонев, запалков, залагалков..
Ревизор - Одитор

Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот oto skorzeni » 22 Апр 2010, 00:54

В лицето на SFS България е изгубила истински "супермен",който явно може сам да свърши работата на няколко специализирани екипа,той сам е можел да ги доведе тези шестимата задържани.Нормално е СОБТ да работят сега повече,групата на ГДБОП е малка,звената по дирекциите също са малки,и когато се налага едновременно задържане на повече хора трябва да излиза отряда.Като се има в предвид корумпираната съдебна система и огромните суми с които разполагат тия,нищо чудно единственото им наказание да се окаже уплаха при задържането и малко шутове и шамари,които са изяли,там поне СОБТ не си поплюват.
oto skorzeni
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот SFS » 22 Апр 2010, 17:46

Тогава защо им плащат на тия като за полицаи след като работят като бахтячи...
Значи трябват реформи а не да си играем на упалх ;)
Ревизор - Одитор

Аватар
SFS
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България