Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот Автоконтрольор » 31 Май 2010, 18:28

ГДБОП написа:
SYNOPTIK написа:Лорд,не е точно така !
Служебната бележка издадена от комисията по чл.41, т.1,се дава,тогава когато има обявени дати за изпит в АМВР.
Това е така,защото Задължително ,се ходи отново до Личният лекар,откъдето отново се издава нова бележка,за годност за полагане на изпит по Физическа подготовка,и тя важи САМО 3 /три/ дни !
Няма как да се издаде,без да има график !
Идея нямам,защо това не е отразено в сайта на АМВР !

И аз исках да обясня точно това когато Лорда каза да звъна го послушах и леличката ми каза , че е още рано за тия бележки и 20 пъти ми повтори , че кварталният ми ще ми ги връче няколко дни преди изпита ;)

Ами аз днес пратих баща ми до Дирекцията тъй като аз съм в София,те са му върнали тази медицинска бележка и ми е взел служебната бележка в която е посочено че изпитната ми дата ще е на 24 и 25ти.А значи за този медицински документ от ЛЛ трябва да отида пак на 21-22 да ми го напише така ли?
"Хората лъжат, уликите не..." - Д-р Гилбърт Грисъм
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот Автоконтрольор » 31 Май 2010, 18:54

Стана една голяма каша с тия документи и направо почва да ми писва вече...
"Хората лъжат, уликите не..." - Д-р Гилбърт Грисъм
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот ГДБОП » 31 Май 2010, 19:18

Автоконтрольор написа:Стана една голяма каша с тия документи и направо почва да ми писва вече...

То цялата система и най вече цялата държава е една голяма каша , която никой и никога няма да оправи !
ГДБОП
Нов
Нов

Мнениеот SYNOPTIK » 31 Май 2010, 19:27

ГДБОП написа:То цялата система и най вече цялата държава е една голяма каша , която никой и никога няма да оправи !

Надявам се,да изучите в АМВР,и да имате принос в промяната на всичко това !
Ние 20 на 20 не успяхме !

П.П. 20х20-първите 20 в социализъм,следващите 20 в капитализъм.
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот ГДБОП » 31 Май 2010, 20:01

SYNOPTIK написа:
ГДБОП написа:То цялата система и най вече цялата държава е една голяма каша , която никой и никога няма да оправи !

Надявам се,да изучите в АМВР,и да имате принос в промяната на всичко това !
Ние 20 на 20 не успяхме !

П.П. 20х20-първите 20 в социализъм,следващите 20 в капитализъм.

И аз искам да живея в страна , която да не ме страх да излезна вечер и да мина по някоя тъмна уличка искам както аз така и мойте деца и децата на всички да имат осигурено бъдеще и работа !
ГДБОП
Нов
Нов

Мнениеот osata » 31 Май 2010, 22:32

ГДБОП написа:...Когато си подавах документите ЛЕЛКАТА която ми ги прие каза "Ще ти се обадят от РПУ ....

ГДБОП написа:...внесох таксата и не съм от Блг и се обадих на лелката и тя ми каза....

ГДБОП написа:И аз исках да обясня точно това когато Лорда каза да звъна го послушах и леличката ми каза , че е още рано за тия бележки и 20 пъти ми повтори , че кварталният ми ще ми ги връче няколко дни преди изпита ;)

Първият път, когато го прочетох, си помислих, че е случайно, втория път като го прочетох си помислих, че се бъзикаш, но третия път вече си мисля, че се подиграваш. И като добавя главните букви, с които си подчертал словоизлеянието си...

ГДБОП написа:И аз искам да живея в страна , която да не ме страх да излезна вечер и да мина по някоя тъмна уличка искам както аз така и мойте деца и децата на всички да имат осигурено бъдеще и работа !

И тъй като не искам да останеш с особено мнение към мен, ще ти помогна като ти кажа, че горното кажеш ли го на психо изпита си скъсан ;) .
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР

Мнениеот ГДБОП » 31 Май 2010, 23:11

хахах стана ти интересно за ЛЕЛКАТА ли хаха малко да разнообразя форума ;) Благодаря ти за мнението просто го написах бързо и несмислено ;) Благодаря отново за съвета
ГДБОП
Нов
Нов

Мнениеот ribaflic » 01 Юни 2010, 07:13

ГДБОП, дишай спокойно, графикът излезе вчера.
ЛЕЛКАТА е печена, ще ви звънне на всичките 100 и кусур кандидати и ще ви обясни по пет пъти едно докато се разберете. :lol:
Освен това със сигурност знам, че тази ЛЕЛКА няма гадателски способности, т.е преди от АМВР да изпратят графика няма как да знае на коя дата ще сте на прегледи и физическо.ЛЕЛКАТА получи графика за явяване вчера в 17.40 часа, когато работното й време беше свършило, а детето й стоеше само в детската градина.
ЛЕЛКАТА моли за извинение, че вчера за пореден път не остана на работа в извънработно време след като и събота и неделя беше на работа и че не ви се обади на всичките 100 и ...кандидати от телефона си за своя сметка.
Както ЛЕЛКАТА не ти дава акъл по кой баир да тичаш и не коментира твоята подготовка за предстоящите ти изпити, така и ти не й давай акъл как да си върши работата :mrgreen:
Ще предам на ЛЕЛКАТА още днес да ти звънне
Аватар
ribaflic
КОМИСАР

Мнениеот jim beam » 01 Юни 2010, 11:14

Има ги вече датите,качени са на сайта на академията:
http://www.academy.mvr.bg/Reception/2010_Grafik%20med_fiz.htm
Ако ще губиш,бъди сигурен,че ще загубиш борейки се,а не предавайки се!
jim beam
Полицай
Полицай

Мнениеот doznatel1 » 01 Юни 2010, 12:03

Автоконтрольор написа:Стана една голяма каша с тия документи и направо почва да ми писва вече...

Какво на тебе пак ти се е объркало?
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България