Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот Lord » 31 Май 2010, 14:09

ГДБОП написа:Здравейте имате ли някъква информация за ОДМВР Благоевград кога ще са на физически и психически ? Благодаря предварително !

Информацията ще е тук, вероятно още днес: http://www.academy.mvr.bg/Reception/201 ... ed_fiz.htm

Ако си кандидат или близък на такъв, днес би следвало да се явиш в "ЧР" в дирекцията на МВР в Б-д, за да научиш датите, да получиш инструкции и най-важното, да получиш служебната бележка издадена от комисията по чл.41, т.1, удостоверяваща допускането до подборна процедура. Без нея дори и да се явиш по график-няма да бъдеш допуснат.
Ако си забравил това - действай веднага, имаш време до 17:30ч.! Успех!
КОМИСАР

Мнениеот ГДБОП » 31 Май 2010, 14:33

Lord написа:
ГДБОП написа:Здравейте имате ли някъква информация за ОДМВР Благоевград кога ще са на физически и психически ? Благодаря предварително !

Информацията ще е тук, вероятно още днес: http://www.academy.mvr.bg/Reception/201 ... ed_fiz.htm

Ако си кандидат или близък на такъв, днес би следвало да се явиш в "ЧР" в дирекцията на МВР в Б-д, за да научиш датите, да получиш инструкции и най-важното, да получиш служебната бележка издадена от комисията по чл.41, т.1, удостоверяваща допускането до подборна процедура. Без нея дори и да се явиш по график-няма да бъдеш допуснат.
Ако си забравил това - действай веднага, имаш време до 17:30ч.! Успех!

Когато си подавах документите ЛЕЛКАТА която ми ги прие каза "Ще ти се обадят от РПУ за да си вземеш служебната бележка". Вече не било така за да отивам до Благоевград за една бележка. :)
ГДБОП
Нов
Нов

Мнениеот Lord » 31 Май 2010, 14:38

ГДБОП написа:Когато си подавах документите ЛЕЛКАТА която ми ги прие каза "Ще ти се обадят от РПУ за да си вземеш служебната бележка". Вече не било така за да отивам до Благоевград за една бележка. :)

Направи каквото ти казах! Ако не си в областния град, незабавно намери телефон на служителката от "ЧР" и се обади, кажи, че си бил възпрепятстван и затова не си се явил днес. Уговорете се кога утре е удобно да си вземеш бележката. Послушай ме! ;)
КОМИСАР

Мнениеот ГДБОП » 31 Май 2010, 14:42

Lord написа:
ГДБОП написа:Когато си подавах документите ЛЕЛКАТА която ми ги прие каза "Ще ти се обадят от РПУ за да си вземеш служебната бележка". Вече не било така за да отивам до Благоевград за една бележка. :)

Направи каквото ти казах! Ако не си в областния град, незабавно намери телефон на служителката от "ЧР" и се обади, кажи, че си бил възпрепятстван и затова не си се явил днес. Уговорете се кога утре е удобно да си вземеш бележката. Послушай ме! ;)

Мерси за инфото ама стана един проблем когато си подавах документите трябваше да прикрепя към тях и бордеро от платена такса за явяване в АМВР , която е в размер на 25 кинта и след 2 3 дни когато си подадох документите внесох таксата и не съм от Блг и се обадих на лелката и тя ми каза "Няма проблем когато ти звънат от Районното да си вземеш бележката ще отнесеш бордерото да ти ги прекрепят към документите също така и препоръка от кварталният ти. Така че благодаря ти за бързият отговор но мисля , че няма смисъл да и звъня то още кварталният не ми се е обадил ;)
ГДБОП
Нов
Нов

Мнениеот Lord » 31 Май 2010, 14:49

:D Квартален не чакай да ти се обади на този етап. Квитанцията за платената такса ще ти е нужна на изследванията, изпитите и теста в СФ. В момента е 14:46, имаш време да направиш каквото ти казах, в противен случай си аут. Избирай, но бързо! :)
КОМИСАР

Мнениеот slaron » 31 Май 2010, 14:55

Към ГДБОП :
Човече, вслушай се в думите на Лорда! :!: Много е наясно с всичко, което се отнася до кандидатстване в АМВР. Проучил е нещата из основи! Гарантирам ти! Все пак, Лорда е полицай, а синът му ще се пробва в АМВР тая година!
Щом си влязъл тук и търсиш помощ - чуй съветите! Казвам ти го и като бивш курсант в АМВР /ВИПОНД тогава! :) /. Късмет!
Успех на всички! ;)
Последна промяна slaron на 31 Май 2010, 15:07, променена общо 1 път
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER

Мнениеот SYNOPTIK » 31 Май 2010, 15:07

Лорд,не е точно така !
Служебната бележка издадена от комисията по чл.41, т.1,се дава,тогава когато има обявени дати за изпит в АМВР.
Това е така,защото Задължително ,се ходи отново до Личният лекар,откъдето отново се издава нова бележка,за годност за полагане на изпит по Физическа подготовка,и тя важи САМО 3 /три/ дни !
Няма как да се издаде,без да има график !
Идея нямам,защо това не е отразено в сайта на АМВР !
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот Lord » 31 Май 2010, 15:55

SYNOPTIK написа:Лорд,не е точно така !
Служебната бележка издадена от комисията по чл.41, т.1,се дава,тогава когато има обявени дати за изпит в АМВР.

Именно, приятелю, датите за цялата страна по области се обявиха днес, това имам предвид!

Виж, това за втората бележка от личния лекар го няма никъде в нормативната база за кандидатстване. Бях днес на целия инструктаж при даване на бележките. Подобно изискване нямаше, само да се носят освен изброените документи, при възможност здравен картон от личния лекар и задължително квитанция за платена такса, дори и да сте приложили копие в "ЧР".

Не претендирам, че работя с тази материя, напротив-чужда ми е, но знам какво чух да упътват всички кандидати. Май и при кандидатстването, както и при работата важи принципа за федералното законодателство в МВР... :?
КОМИСАР

Мнениеот SYNOPTIK » 31 Май 2010, 16:50

Не е нормална тази ситуация-в крайна сметка-елементарно е да са наясно хората.
Датите са обявени,а в сайта ги няма.Кадровиците в районото не знаят нищо в 15.30 часа днес,а в гласа им личи,че искат много да ме упътят правилно.
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот ГДБОП » 31 Май 2010, 17:13

SYNOPTIK написа:Лорд,не е точно така !
Това е така,защото Задължително ,се ходи отново до Личният лекар,откъдето отново се издава нова бележка,за годност за полагане на изпит по Физическа подготовка,и тя важи САМО 3 /три/ дни !
Няма как да се издаде,без да има график !
Идея нямам,защо това не е отразено в сайта на АМВР !

И аз исках да обясня точно това когато Лорда каза да звъна го послушах и леличката ми каза , че е още рано за тия бележки и 20 пъти ми повтори , че кварталният ми ще ми ги връче няколко дни преди изпита ;)
ГДБОП
Нов
Нов

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България