Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Академия на МВР - Без конкурсни изпити...

Мнениеот мираж » 19 Май 2010, 21:20

SYNOPTIK написа:Можеш да си го разпечатиш от сайта на МВР,и на него е отбелязано къде попълва Личният лекар .

Всичко съм разпечатал от сайта. А кога се правят прегледите в академията? След изпита по ФП и психотеста, или след евентуаен прием? А нали изпитите се държат в областния град?
мираж
Полицай
Полицай

Мнениеот BARETATA » 19 Май 2010, 21:23

Въобще не си в права линия . Така , сутринта си на медициснки и на обяд си на Физически и то единствено и само в АМВР . Психото е на другия ден . Всяка друга информация е тотално грешна . Може да има разлика , както беше преди години в МВР - болница медицинския и след това физическият,но по-практичен е първият вариант . Няма такова нещо в Областния град, София те зове два дни , плътно .
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот мираж » 19 Май 2010, 22:33

BARETATA написа:сутринта си на медициснки и на обяд си на Физически и то единствено и само в АМВР . Психото е на другия ден

Много благодаря. Защо ли съм го пропуснал. Опитах се да видя графика за тези изследвания, но... "ГРАФИК за медицинско изследване, проверка на физическа годност и психологическо изследване на кандидатите - Информация за датите на провеждане на изследванията на кандидатите от различните областни дирекции на МВР. Предстоящо публикуване" Кога ли...
мираж
Полицай
Полицай

Мнениеот BARETATA » 19 Май 2010, 23:30

След 26 - 28 май , очакйва включване по въпроса . Бързо ще премине всичко , ти се готви за ФП-то и така.
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот SYNOPTIK » 20 Май 2010, 17:47

Сина подаде днес документите,каза че са били много вежливи и внимателни,както на входа,така и в Човешки ресурси.
Впечатлен е от старите мебели в стаята и интериора по коридорите,но и от безупречният външен вид на Управлението. Все пак там имаше голям ремонт преди година,две.
Датите за физическият изпит,медицинският преглед и психо-изпит,ще бъдат съобщени допълнително след 1 юни . Ще бъдат в Академията на МВР /поне първите два/!
Ако изобщо не се движиш, оковите почти не се усещат.
Щастието е единственото нещо, което при делене се умножава.
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот мираж » 20 Май 2010, 18:14

И аз подадох днес документи. Посрещнаха ме внимателно и любезно. Външният вид на РДВР беше супер, но... вътре в стаята на човешки ресурси... Купища папки по бюрата и по дивана. Иначе - чисто, освежено, но... няма място къде да се седне заради папките, които са навсякъде. Попитах за датите на за прегледа, ФП-то и психо теста. Отговориха, че ще ми се обадят допълнително. Но ме предупредиха - само ще ти призвъним, а ти ни набери. Това ми направи впечатление. Един разговор ли не могат да си позволят.
мираж
Полицай
Полицай

Мнениеот SYNOPTIK » 20 Май 2010, 18:40

мираж написа:Но ме предупредиха - само ще ти призвъним, а ти ни набери. Това ми направи впечатление. Един разговор ли не могат да си позволят.

Само градски телефон ! За мобилен ще трябва да звънят от личните си апарати ! Помисли-разговорът не е само един...!
Ще те посъветвам ти да се обаждаш,а да не чакаш ! При сина,колегите са дали номерата на служебните телефони и така са му казали-всеки ден да звъни след 1 юни,до изясняване на датите.
Естествено,че и тук ще има информация,веднага щом се изяснят нещата !
Впечатление е направило и това,че било по-добре да се обадиш,отколкото да се доверяваш на сайта на МВР ! Предвид,старите дати на публикуваните формуляри,съм склонен да им вярвам !
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот мираж » 20 Май 2010, 18:59

SYNOPTIK написа:Ще те посъветвам ти да се обаждаш,а да не чакаш !

Благодаря за съвета. Но не ми дадоха телефони. Явно ще трябва сам да ги търся. Макар, че не живея в областния град. Могат ли от РУ да ми дадат номер на Човешки ресурси в РДВР?
мираж
Полицай
Полицай

Мнениеот SYNOPTIK » 20 Май 2010, 19:13

мираж написа:Благодаря за съвета. Но не ми дадоха телефони. Явно ще трябва сам да ги търся. Макар, че не живея в областния град. Могат ли от РУ да ми дадат номер на Човешки ресурси в РДВР?

Просто следи форума ! Виждаш,че доста хора ще кандидатстват тази година,така че ще получиш пълна информация. Не трябва да си помисляш дори,че ще се крие информация,като един вид,конкуренция на изпитите... ;) В АМВР,трябва да влязат,наистина най-добрите !
Това за конкуренцията е в сферата на майтапа !
И като те приемат,може да помислиш за нов ник ! Примерно: this is not a mirage !
Аватар
SYNOPTIK
PoliceBG

Мнениеот Lord » 20 Май 2010, 21:48

Към мираж и всички други кандидат-курсанти:

Въпросът с датите за физ. и психо е чисто технологичен. На 26 май приключва приемането на документи, едва след тази дата ще се знае колко са кандидатите по региони. Чак след наличие на информацията комисията може да прецени, предложи и зам. министър да утвърди дати, затова няма как в момента някой да каже кога. ;)
Практиката в АМВР е следната - подават се данни за получените заявления в срока и до 31-ви май се спускат датите за съответните региони.
Личния ми съвет към всички кандидати е - не звънете никъде, просто на 31-ви май/понеделник/ лично отидете там, където сте подали заявление и съм сигурен, че ще ви кажат двете дати за явяване.

Внимание: ще има региони, които ще имат дати още в следващите ден, два, затова не изчаквайте нито ден след 31-ви.

И, както каза SINOPTIK, нека наистина най-добрите да победят! Успех на всички! :)
КОМИСАР

ПредишнаСледваща

Назад към Полицията в България