Държавна лотария-Извънреден целеви дял

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Държавна лотария-Извънреден целеви дял

Мнениеот Lord » 03 Ное 2009, 22:18

SYNOPTIK написа:Никъде не се споменава тук,че има съмнения за някакви злоупотреби.

Не съм твърдял нещо подобно. Но и не нося отговорност за новинарските емисии, както и коментарите там. Може би са провокирани от предишни кампании, не знам. Но наистина съм благодарен на медията и според мен има защо! Както уточних последното е скромно лично мнение!
КОМИСАР

Re: Държавна лотария-Извънреден целеви дял

Мнениеот BARETATA » 16 Ное 2009, 21:40

Забравих да пиша от миналата седмица и в нашето поделение ,дойдоха Билетите.Началник групата каза ето това : " Колеги,пратиха билетчетата,искат ми до другата седмица около 150 - 200 лева - отчет оттам ,където са ги пратили.Който си купи,купи,останалите ще ги Изкупя Аз." Естествено няма да го оставим и да се изложим,всички си взехме.Интересно ми е това - Задължителното - както всички по-горе коментирате.
Но да го погледнем от другата страна,За пръв път се радвам на такова задължително нещо.Разбирате за какво говоря.Ако не ще поясня после
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Предишна

Назад към Полицията в България