Годността на стоп патроните в МВР

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Годността на стоп патроните в МВР

Мнениеот bombata4 » 21 Сеп 2010, 19:06

още при получване се оказа, че не са читави......в момента се държат, така както през 2002
bombata4
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот Куче » 21 Сеп 2010, 20:11

Много е интересно ,когато полицията ползва стоп патрони а срещу тях стрелят с бойни. Пълен цирк!!!
Веднага трябва да се създаде закон за използването на оръжие и боеприпаси от криминално проявените лица.........те също да ползват стоп патрони :evil: :mrgreen:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 21 Сеп 2010, 20:48

Куче написа:Веднага трябва да се създаде закон за използването на оръжие и боеприпаси от криминално проявените лица.........те също да ползват стоп патрони :evil: :mrgreen:

Пропускаш предупреждението и изстрела във въздуха/каквото и да значи подобна глупост/. 8-) Въздух: "Въздухът е наименование за сместа от газове, която съставлява земната атмосфера." :lol: :mrgreen:
КОМИСАР

Мнениеот Куче » 21 Сеп 2010, 21:50

Lord написа:
Куче написа:Веднага трябва да се създаде закон за използването на оръжие и боеприпаси от криминално проявените лица.........те също да ползват стоп патрони :evil: :mrgreen:

Пропускаш предупреждението и изстрела във въздуха/каквото и да значи подобна глупост/. 8-) Въздух: "Въздухът е наименование за сместа от газове, която съставлява земната атмосфера." :lol: :mrgreen:

Извинете Лорд :) !!! Тая простотия предупреждение и изстрел във въздуха я пропуснах. :twisted:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот BARETATA » 22 Сеп 2010, 10:31

Сам съм си решил проблема ,ходя с пистолет за над 1000 лева и съм се заредил само с бойни патрони . Като няма кой да ни стабилизра и подкрепя, правим го сами . До кога така а ??? :evil:
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Куче » 22 Сеп 2010, 12:14

BARETATA написа:Сам съм си решил проблема ,ходя с пистолет за над 1000 лева и съм се заредил само с бойни патрони . Като няма кой да ни стабилизра и подкрепя, правим го сами . До кога така а ??? :evil:

По принцип си прав ,но защо трябва сами да си решаваме проблемите?. Къде е държавата и министерството? Нали сме държавни служители?.
Иначе ,както казваше един стар колега....по-добре да реве майката на престъпника ,от колкото твоята!
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Lord » 22 Сеп 2010, 12:42

BARETATA написа:Сам съм си решил проблема ...... :evil:
Аз също, стоп-патроните никога не са имали място в пълнителите ми, спинкат в касата! 8-)
КОМИСАР

Назад към Полицията в България