Школа по арабски език в София

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Школа по арабски език в София

Мнениеот bulgariansoul » 28 Сеп 2015, 00:37

Здравейте, някой може ли да ме насочи към школа, която да преподава читав арабски език. Разгледах в гугъл, но от там няма как да преценя качеството на преподаване а като се запиша вече ще е късно.
bulgariansoul
младши Полицай
младши Полицай

Re: Школа по арабски език в София

Мнениеот dakota_ » 28 Сеп 2015, 08:07

bulgariansoul написа:Здравейте, някой може ли да ме насочи към школа, която да преподава читав арабски език. Разгледах в гугъл, но от там няма как да преценя качеството на преподаване а като се запиша вече ще е късно.

При положение, че изобщо не знаеш арабски език, можеш да се запишеш навсякъде, където има школа по арабски език. Като напреднеш с езика сам ще можеш да прецениш дали в дадена школа има какво да научиш или преподаването не е на нивото, което те задоволява.
За повече подробности може да потърсиш преподаватели от арабските училища в София!
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот PAOLON » 28 Сеп 2015, 23:21

За какво ти е?Ние с мигрантите се разбираме,дори без да знаем английски език. ;)
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот bulgariansoul » 29 Сеп 2015, 10:20

Бях си го наумил от 2,3 години, но все нямах време и пари.От скоро съм в столицата и реших да реализирам тази идея. Предвид обстоятелствата и средата, в която живеем като кандидат служител в системата за сигурност смятам, че ще ми е от полза, но дори да не е в тази област, хора с редки езици се търсят навсякъде. :)
bulgariansoul
младши Полицай
младши Полицай

Мнениеот dakota_ » 29 Сеп 2015, 10:40

Ако искаш да изучаваш рядък език остави арабският и си избери да изучаваш наистина рядък език.
Арабски език говорят около триста милиона човека на планетата и не ми се струва да е толкова рядък този език :D
Колкото по-рядък език се захванеш да учиш, толкова по-рядко ще се налага да те търсят за превод ;)
Хвани се и отдели средства да учиш и усъвършенстваш английски език. Това е езика на бизнеса и колкото по-добре го владееш, толкова по-добри успехи може да пожънеш било в чужбина, било в чуждестранна фирма в България!
dakota_
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот bulgariansoul » 29 Сеп 2015, 10:48

Поправям се - имах предвид рядко се срещат хора, които владеят арабски и не са с националност, която го предопределя. :) Английския го владея на много добро ниво. 8-) Но уви вече даже не го смятат за чужд език навсякъде се изисква.. арабския ще се учи пък току виж се обадят от данс за работа :D :D това в кръга на шегата разбира се ;)
bulgariansoul
младши Полицай
младши Полицай

Назад към Извън темите