Страница 3 от 11

Re: Кулинарна Тема

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2009, 00:10
от Автоконтрольор
osata написа:
doznatel1 написа:Намери си Жена! :D


Това не винаги е решение..... аз обожавам да си правя сам месото, ако знаех за развитието на темата какви овкусени свински ребърца ( по 20см едното ) опекох днес.... имам снимки, ама няма да ви дразня ;) :D

Оххх прав си по-добре не ги качвай, защото от една седмица само на сухотии карам и направо съм се побъркал... Утре си отивам в Пловдив мама да ми сготви малко манджичка :D:D :lol: :lol: :lol:

Re: Кулинарна Тема

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2009, 00:12
от osata
Ами... така е, ако има мацки няма ядене, като има ядене няма мацки ;) :lol:
Това го четох в един вестник де..... ;)

Re: Кулинарна Тема

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2009, 00:16
от Автоконтрольор
osata написа:Ами... така е, ако има мацки няма ядене, като има ядене няма мацки ;) :lol:
Това го четох в един вестник де..... ;)

УУ то пък в това общежитие едни мацки... Господ да не дава... :lol: :lol: Предпочитам си яденето пред женската плът :lol:

Re: Кулинарна Тема

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2009, 10:23
от doznatel1
osata написа:
doznatel1 написа:Намери си Жена! :D


Това не винаги е решение..... аз обожавам да си правя сам месото, ако знаех за развитието на темата какви овкусени свински ребърца ( по 20см едното ) опекох днес.... имам снимки, ама няма да ви дразня ;) :D



Давай снимката!

Re: Кулинарна Тема

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2009, 10:25
от doznatel1
Автоконтрольор написа:
osata написа:
doznatel1 написа:Намери си Жена! :D


Това не винаги е решение..... аз обожавам да си правя сам месото, ако знаех за развитието на темата какви овкусени свински ребърца ( по 20см едното ) опекох днес.... имам снимки, ама няма да ви дразня ;) :D

Оххх прав си по-добре не ги качвай, защото от една седмица само на сухотии карам и направо съм се побъркал... Утре си отивам в Пловдив мама да ми сготви малко манджичка :D:D :lol: :lol: :lol:


Жената не винаги е разрешение на проблема, но за "Автоконтрольор" е решение. Не за друго, да не тича всеки път до Пловдив. :lol:

Re: Кулинарна Тема

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2009, 19:36
от фиеста
Я не го лъжете момчето, че ще вземе да си намери някоя като във вица:

- Жена, пак ли няма нищо за ядене? Писна ми! Отивам да ям навън!
- Изчакай, моля те, 15 мнути....
- Да не искаш да ми кажеш, че за 15 минути ще направиш вечеря?
- Не, ще се облека и идвам с теб. :lol: :lol: :lol:

Re: Кулинарна Тема

МнениеПубликувано на: 28 Ное 2009, 20:22
от Автоконтрольор
Колеги, Вие пък за мезе ме взехте :lol: :lol: :lol: :D

Re: Кулинарна Тема

МнениеПубликувано на: 29 Ное 2009, 12:54
от Валентина
ПАНИРАНИ СЪРНЕЛИ

Количеството е по желани, а подправките - на вкус.
Измитите и нарязани на едро ( на 3-4 парчета) гъби се подваряват в предварително посолена и овкусена вода. За предпочитане е пилешки бульон. За овкусяване може да се използва пикантина (зеленчукова или за пиле), чер пипер или нещо друго, според вкуса ви. Отцеждат се от водята и се панират в галета (брашно) и разбито яйце. Изпържват се в сгорещено олио до златисто-червен цвят.

Re: Кулинарна Тема

МнениеПубликувано на: 29 Ное 2009, 13:07
от Валентина
ПАНИРАНО ФИЛЕ ОТ РИБА
Избраните филета от бяла риба или пангасиус (за предпочитане) се размразяват и отцеждат от водата, Посоляват се и се подправят на вкус ( с чер пипер, пикантина или готова подправка за риба). Панират се в галета (брашно), а по желание - и в разбито яйце. Изпържват се в сгорещено олио до зачервяване. Сервират се със салата от варени картофи и резенче лимон. Да ви е сладко!

Изображение

Re: Кулинарна Тема

МнениеПубликувано на: 29 Ное 2009, 20:50
от Добро Утро
.....но пък със сигурност ще се научиш да и готвиш...... на жената де.....мдааа :lol: :lol: