Добро Утро написа:.....помощ.... ще се изложа отдолу загаря, отгоре е сурово......ужас!Трябваше да се получи нещо като гювеч на пластове......мъж ми пак ще ми се подиграва...
Е как ще загори в гювеч, на решетка по средата на фурната ли го постави ?
Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Добро Утро написа:.....помощ.... ще се изложа отдолу загаря, отгоре е сурово......ужас!Трябваше да се получи нещо като гювеч на пластове......мъж ми пак ще ми се подиграва...
Добро Утро написа:пробвах на котлон....ух..не се смейте...Рецептат беше такава редиш месо зеленчуци с мн.малко мазнина и вино...както и да е...Наложи се спешна интервенция....прехвърлих го в тава ..., изгорих се...отворих прозорците....абе...
Добро Утро написа:Един глупав въпрос може ли..... При готвене в глинен съд, задължително ли се запечатва капака с тесто??? ....а също така какво вино се използва бяло или червено при готвенето??? май станаха два въпросите ама..... ... ако някой знае де...ако ли не Здраве..!!
slaron написа::shock: ДУ, или някой се е избъзикал с тебе, или нещо не си доразбрала от рецептата...
osata написа:Е, как ще се избъзикат с нея...
Утре сутрин щяла да прави палачинки на скара .....
monika написа:ДУ, не ги слушай, аз редовно си варя боб в глинено гърне на котлона. Само трябва да сложиш гърнето на студен котлон, бавно да го загрееш и да го вариш по-дълго време.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 37 госта