Ако Ви се яде пайВземете от хладилника 10 яйца. Оставете седемте здрави на масата. Сега изтрийте пода и следващия път бъдете по- внимателни.
Вземете голяма купа. Разбийте в ръба й яйцата и изсипете тяхното съдържание в купата.
Изчистете масата и столовете от жълтъците. Бъдете внимателни.
...И така- имаме 5 жълтъка в купата.
Сега вземете миксер, сложете му накрайниците за бъркане и разбийте жълтъ...ците. Нищо, пробвайте пак да поставите накрайниците. Сега разбивайте.
Измийте си лицето, шията, ръцете и гърба, махнете жълтъка от ушите.
И тъй, сега имаме в купата 2 разбити жълтъка- колкото и са ни необходими за пая.
Сега облепете стените и прозорците на кухнятя с вестници, покрийте мебелите с някакви стари тъкани.
Време е да добавим брашното. Сипете в чаша 200 грама. Изсипете чашата в купата при жълтъците. Останалите 800 грама внимателно съберете и върнете в пакета.
След като се убедите, че стените и прозорците са наистина добре облепени, започнете разбиването на сместа.
Вземете душ и продължаваме.
Вземете 4 големи ябълки и остър нож. Предварително изтичайте до аптеката за йод, пластир и бинт.
Време е да пристъпим към чистенето на ябълките. Обработете палеца с йод и го бинтовайте. Нарежете ябълките на кубчета и помнете, че са ни необходими 2 ябълки, така че в процеса на приготвянето може да изядете само половината. Обработете много добре с йод показалеца и средния пръст и ги бинтовайте.
Единствената останала и вече нарязана на ленти ябълка я прибавете в купата. Останалите ги съберете от земята и ги изхвърлете.
Разбърквайте отново с миксера. Измийте хладилника, защото ако засъхне се мие трудно.
Сега изсипете готовата смес в леко намазана с олио тава и я сложете във фурната.
Почакайте час и ако няма видими промени включете фурната.
Като се събудите не звънете в пожарната, а отворете фурната и прозорците.
След всичко преживяно, ако Ви се яде пай- отидете в близката сладкарница!