Кулинарна Тема

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот osata » 25 Яну 2010, 21:19

Добро Утро написа:.....помощ.... ще се изложа отдолу загаря, отгоре е сурово......ужас!Трябваше да се получи нещо като гювеч на пластове......мъж ми пак ще ми се подиграва... :( :( :( :roll:


Е как ще загори в гювеч, на решетка по средата на фурната ли го постави ?
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР
 
Мнения: 4596
Регистриран на: 25 Авг 2009, 18:52

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот Добро Утро » 25 Яну 2010, 21:22

пробвах на котлон....ух..не се смейте...Рецептат беше такава редиш месо зеленчуци с мн.малко мазнина и вино...както и да е...Наложи се спешна интервенция....прехвърлих го в тава ..., изгорих се...отворих прозорците....абе... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР
 
Мнения: 417
Регистриран на: 02 Окт 2009, 21:37

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот osata » 25 Яну 2010, 21:24

Добро Утро написа:пробвах на котлон....ух..не се смейте...Рецептат беше такава редиш месо зеленчуци с мн.малко мазнина и вино...както и да е...Наложи се спешна интервенция....прехвърлих го в тава ..., изгорих се...отворих прозорците....абе... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:


ТИ ТОТАЛНО МЕ РАЗБИ. :lol: :lol:
гювеч на котлон :?: :?: :idea: :idea: .....
Дори пърженият сладолед в китайските ресторанти звучи по-логично ;)

Успех :) Ако имаш АЛУМИНИЕВО ( не от найлоновото :D ) фолио - покрий тавата.
Аватар
osata
КОМИСАР
 
Мнения: 4596
Регистриран на: 25 Авг 2009, 18:52

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот Добро Утро » 25 Яну 2010, 21:26

Срам ме......позорно тръгвам към Китайския за храна завкъщи....добре, че е наблизо... :cry: :| :| :| :? :oops:
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР
 
Мнения: 417
Регистриран на: 02 Окт 2009, 21:37

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот Куче » 25 Яну 2010, 21:26

Добро Утро написа:Един глупав въпрос може ли..... :oops: :oops: При готвене в глинен съд, задължително ли се запечатва капака с тесто??? ....а също така какво вино се използва бяло или червено при готвенето??? май станаха два въпросите ама..... :oops: :oops: :roll:... ако някой знае де...ако ли не Здраве..!! ;)



Не е задължително ..това с тестото , в последствие разбрах че ще слагаш свинско...най-добре е червеното винце ДУ. Бялото върви на рибка , пиле и заек. Лично аз съм готвача в нас и ти гарантирам ...вкусно ястие 8-)
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР
 
Мнения: 1175
Регистриран на: 18 Сеп 2009, 10:49

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот slaron » 25 Яну 2010, 21:28

:shock: ДУ, или някой се е избъзикал с тебе, или нещо не си доразбрала от рецептата... :roll:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER
 
Мнения: 2655
Регистриран на: 21 Авг 2009, 15:41
Местоположение: София

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот osata » 25 Яну 2010, 21:33

slaron написа::shock: ДУ, или някой се е избъзикал с тебе, или нещо не си доразбрала от рецептата... :roll:


Е, как ще се избъзикат с нея... :lol:
Утре сутрин щяла да прави палачинки на скара :D :D :lol: .....
Аватар
osata
КОМИСАР
 
Мнения: 4596
Регистриран на: 25 Авг 2009, 18:52

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот slaron » 25 Яну 2010, 21:37

osata написа:Е, как ще се избъзикат с нея... :lol:
Утре сутрин щяла да прави палачинки на скара :D :D :lol: .....


:) Стига бе, Оса, заядлицо такава! :)
:roll: Абеее, аз на скара палачинки не съм правила, ама са ... висели от тавана, от шкафове... :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Няма бивши ченгета...
http://vbox7.com/play:2f27141b
Аватар
slaron
MASTER
 
Мнения: 2655
Регистриран на: 21 Авг 2009, 15:41
Местоположение: София

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот monika » 25 Яну 2010, 21:50

ДУ, не ги слушай, аз редовно си варя боб в глинено гърне на котлона. Само трябва да сложиш гърнето на студен котлон, бавно да го загрееш и да го вариш по-дълго време. ;)
"Ако съдиш хората, няма да ти остане време да ги обичаш" - Майка Тереза
Аватар
monika
Полицай
Полицай
 
Мнения: 141
Регистриран на: 22 Авг 2009, 10:18

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот Куче » 25 Яну 2010, 21:54

monika написа:ДУ, не ги слушай, аз редовно си варя боб в глинено гърне на котлона. Само трябва да сложиш гърнето на студен котлон, бавно да го загрееш и да го вариш по-дълго време. ;)


Мони , какво да прави жената, като мъжо й не яде боб. Ще го води на Китайския....
:lol:
Аватар
Куче
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР
 
Мнения: 1175
Регистриран на: 18 Сеп 2009, 10:49

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 32 госта

cron