Кулинарна Тема

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот doznatel1 » 20 Дек 2009, 00:31

Барета и питаш още, лелеее..
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР
 
Мнения: 1314
Регистриран на: 27 Авг 2009, 22:19
Местоположение: гр. София

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот BARETATA » 20 Дек 2009, 10:41

:D аз нарочно ,знаеш защо ;)
Чл. 5-ЗМВР: "Служителите на МВР,при изпълнение на служебните си задължения,са физически неприкосновени и се ползват с особената закрила на закона."
Аватар
BARETATA
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР
 
Мнения: 4722
Регистриран на: 22 Авг 2009, 12:42

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот Добро Утро » 23 Дек 2009, 20:39

....Нека кулинарстването да започне сега..... ;) :lol: :lol: ;)
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР
 
Мнения: 417
Регистриран на: 02 Окт 2009, 21:37

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот doznatel1 » 23 Дек 2009, 20:44

Изображение

Огладнях :lol:
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР
 
Мнения: 1314
Регистриран на: 27 Авг 2009, 22:19
Местоположение: гр. София

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот Добро Утро » 25 Яну 2010, 20:47

Един глупав въпрос може ли..... :oops: :oops: При готвене в глинен съд, задължително ли се запечатва капака с тесто??? ....а също така какво вино се използва бяло или червено при готвенето??? май станаха два въпросите ама..... :oops: :oops: :roll:... ако някой знае де...ако ли не Здраве..!! ;)
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР
 
Мнения: 417
Регистриран на: 02 Окт 2009, 21:37

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот osata » 25 Яну 2010, 21:01

Добро Утро написа:Един глупав въпрос може ли..... :oops: :oops: При готвене в глинен съд, задължително ли се запечатва капака с тесто??? ....а също така какво вино се използва бяло или червено при готвенето??? май станаха два въпросите ама..... :oops: :oops: :roll:... ако някой знае де...ако ли не Здраве..!! ;)


Ами аз не го запечатвам..... и пак става за ядене :mrgreen:
а иначе до виното - какво имаш, и бяло и червено... кой накисва предварително, кой налива при самото печене.... кой слага бира ;) .
Сещам се за едно бирено пиле, което се поставя на челна стойка :D и вътре се слага някаква малка бутилка пълна с бира, като заври бирата започва да кипи и облива постоянно пилето.....
Въпрос на вкус, време и желание :) - добър апетит
Аватар
osata
КОМИСАР
 
Мнения: 4596
Регистриран на: 25 Авг 2009, 18:52

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот Добро Утро » 25 Яну 2010, 21:07

Няма да запечатвам ,турвам му бяло вино....дано да се получи, защото не е пилешко...а свинско и бяло вино...незнам... :? :roll: :roll:
....това за пилето с бирена бутилка съм го чувала, обаче...как ще го сложиш в горещата фурна , няма ли да се пръсне бутилката??? :?:
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР
 
Мнения: 417
Регистриран на: 02 Окт 2009, 21:37

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот Добро Утро » 25 Яну 2010, 21:09

....май мъжете ще се окажат по големи кулинари от нас... :roll: :roll: :roll: ;) ;)
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР
 
Мнения: 417
Регистриран на: 02 Окт 2009, 21:37

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот osata » 25 Яну 2010, 21:11

Добро Утро написа:Няма да запечатвам ,турвам му бяло вино....дано да се получи, защото не е пилешко...а свинско и бяло вино...незнам... :? :roll: :roll:
....това за пилето с бирена бутилка съм го чувала, обаче...как ще го сложиш в горещата фурна , няма ли да се пръсне бутилката??? :?:


Няма. Нали е вътре в пилето без гърлото. От газирана вода ;)
Аватар
osata
КОМИСАР
 
Мнения: 4596
Регистриран на: 25 Авг 2009, 18:52

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот Добро Утро » 25 Яну 2010, 21:15

.....помощ.... ще се изложа отдолу загаря, отгоре е сурово......ужас!Трябваше да се получи нещо като гювеч на пластове......мъж ми пак ще ми се подиграва... :( :( :( :roll:
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР
 
Мнения: 417
Регистриран на: 02 Окт 2009, 21:37

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта