Кулинарна Тема

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот Автоконтрольор » 28 Ное 2009, 00:10

osata написа:
doznatel1 написа:Намери си Жена! :D


Това не винаги е решение..... аз обожавам да си правя сам месото, ако знаех за развитието на темата какви овкусени свински ребърца ( по 20см едното ) опекох днес.... имам снимки, ама няма да ви дразня ;) :D

Оххх прав си по-добре не ги качвай, защото от една седмица само на сухотии карам и направо съм се побъркал... Утре си отивам в Пловдив мама да ми сготви малко манджичка :D:D :lol: :lol: :lol:
"Хората лъжат, уликите не..." - Д-р Гилбърт Грисъм
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай
 
Мнения: 295
Регистриран на: 27 Авг 2009, 23:45

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот osata » 28 Ное 2009, 00:12

Ами... така е, ако има мацки няма ядене, като има ядене няма мацки ;) :lol:
Това го четох в един вестник де..... ;)
http://www.vbox7.com/play:cef4ad9e
В памет на загиналите служители от МВР
Аватар
osata
КОМИСАР
 
Мнения: 4596
Регистриран на: 25 Авг 2009, 18:52

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот Автоконтрольор » 28 Ное 2009, 00:16

osata написа:Ами... така е, ако има мацки няма ядене, като има ядене няма мацки ;) :lol:
Това го четох в един вестник де..... ;)

УУ то пък в това общежитие едни мацки... Господ да не дава... :lol: :lol: Предпочитам си яденето пред женската плът :lol:
"Хората лъжат, уликите не..." - Д-р Гилбърт Грисъм
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай
 
Мнения: 295
Регистриран на: 27 Авг 2009, 23:45

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот doznatel1 » 28 Ное 2009, 10:23

osata написа:
doznatel1 написа:Намери си Жена! :D


Това не винаги е решение..... аз обожавам да си правя сам месото, ако знаех за развитието на темата какви овкусени свински ребърца ( по 20см едното ) опекох днес.... имам снимки, ама няма да ви дразня ;) :D



Давай снимката!
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР
 
Мнения: 1314
Регистриран на: 27 Авг 2009, 22:19
Местоположение: гр. София

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот doznatel1 » 28 Ное 2009, 10:25

Автоконтрольор написа:
osata написа:
doznatel1 написа:Намери си Жена! :D


Това не винаги е решение..... аз обожавам да си правя сам месото, ако знаех за развитието на темата какви овкусени свински ребърца ( по 20см едното ) опекох днес.... имам снимки, ама няма да ви дразня ;) :D

Оххх прав си по-добре не ги качвай, защото от една седмица само на сухотии карам и направо съм се побъркал... Утре си отивам в Пловдив мама да ми сготви малко манджичка :D:D :lol: :lol: :lol:


Жената не винаги е разрешение на проблема, но за "Автоконтрольор" е решение. Не за друго, да не тича всеки път до Пловдив. :lol:
Аватар
doznatel1
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР
 
Мнения: 1314
Регистриран на: 27 Авг 2009, 22:19
Местоположение: гр. София

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот фиеста » 28 Ное 2009, 19:36

Я не го лъжете момчето, че ще вземе да си намери някоя като във вица:

- Жена, пак ли няма нищо за ядене? Писна ми! Отивам да ям навън!
- Изчакай, моля те, 15 мнути....
- Да не искаш да ми кажеш, че за 15 минути ще направиш вечеря?
- Не, ще се облека и идвам с теб. :lol: :lol: :lol:
фиеста
старши Полицай
старши Полицай
 
Мнения: 219
Регистриран на: 26 Авг 2009, 17:44

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот Автоконтрольор » 28 Ное 2009, 20:22

Колеги, Вие пък за мезе ме взехте :lol: :lol: :lol: :D
"Хората лъжат, уликите не..." - Д-р Гилбърт Грисъм
Аватар
Автоконтрольор
старши Полицай
старши Полицай
 
Мнения: 295
Регистриран на: 27 Авг 2009, 23:45

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот Валентина » 29 Ное 2009, 12:54

ПАНИРАНИ СЪРНЕЛИ

Количеството е по желани, а подправките - на вкус.
Измитите и нарязани на едро ( на 3-4 парчета) гъби се подваряват в предварително посолена и овкусена вода. За предпочитане е пилешки бульон. За овкусяване може да се използва пикантина (зеленчукова или за пиле), чер пипер или нещо друго, според вкуса ви. Отцеждат се от водята и се панират в галета (брашно) и разбито яйце. Изпържват се в сгорещено олио до златисто-червен цвят.
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР
 
Мнения: 1542
Регистриран на: 05 Сеп 2009, 01:20

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот Валентина » 29 Ное 2009, 13:07

ПАНИРАНО ФИЛЕ ОТ РИБА
Избраните филета от бяла риба или пангасиус (за предпочитане) се размразяват и отцеждат от водата, Посоляват се и се подправят на вкус ( с чер пипер, пикантина или готова подправка за риба). Панират се в галета (брашно), а по желание - и в разбито яйце. Изпържват се в сгорещено олио до зачервяване. Сервират се със салата от варени картофи и резенче лимон. Да ви е сладко!

Изображение
Последна промяна Валентина на 29 Ное 2009, 20:58, променена общо 1 път
Аватар
Валентина
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР
 
Мнения: 1542
Регистриран на: 05 Сеп 2009, 01:20

Re: Кулинарна Тема

Мнениеот Добро Утро » 29 Ное 2009, 20:50

.....но пък със сигурност ще се научиш да и готвиш...... на жената де.....мдааа :lol: :lol:
Аватар
Добро Утро
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР
 
Мнения: 417
Регистриран на: 02 Окт 2009, 21:37

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта