Тема за дамите от форума

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Тема за дамите от форума

Мнениеот Kali » 14 Апр 2012, 15:45

Тайните на красивите жени

Една жена за да бъде красива, трябва да се поддържа не само физически, но и психически. Няма да говоря за това, че трябва да спортуваме постоянно, за да изглеждаме фантастично, но една жена трябва да бъде пълноценна в живота, изпълнена с емоции и то все хубави, за да има добри резултати. Сигурно много често хората са ви казвали „не изглеждаш добре“ когато си тъжна, а когато си весела „изглеждаш много добре“.
Това е така, защото емоциите на една жена се разкриват много лесно по външния й вид, докато при мъжете това става много по трудно, те винаги крият емоциите в себе си. Както пишеше и в другата ми статия „50 доказтелства, че е страхотно да си жена“, жените са по щастливи, защото повече плачат и изразяват емоциите си, докато при мъжете, те ги скриват в себе си и затова са по нещастни!
Но освен емоциите, пътят към красивата жена води и до красотата и! Тя трябва да се поддържа. Този мит „вродена красота по природа“ НЯМА!!!
Тя може да има грозен нос или различни уши или сближени очи или друго нейно несъвършенство, което не може да прикрие с много грим, а само през хирургичната намеса.
Затова една жена трябва да се поддържа. Не казвам, че всеки ден трябва да ходи на фризьор, но поне да си нанася крем за лице (знаете че няма нищо по -хубаво от това да имате красиво лице без пъпка или черна точка, дори и да имате много красив грим, ако лицето ви не е в добро състояние просто не зависи колко ви е красив гримът!).
Ако излезете някъде с приятели на кафе или в някое нощтно заведение, никой не ви е казал че непременно трябва да носите грим. НЕ, но поне си сложете малко спирала или крем, да ви е премахнато окосмяването около веждите и „мустаците“ и косата ви да е в добро състояние. По този начин ще имате вид на красив, поддържан човек!!!
Знаете, че на една жена най-важният атрибут за красота е усмивката, така че не я пропилявайте с намусени физиономии!
Бъдете красиви и Истински!

http://www.fashiondirect.bg/blog/2012/0 ... %BD%D0%B8/
Kali
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Kali » 14 Апр 2012, 15:54

Матейко написа:Благодаря, Кали, за милото поздравче, но в него се казва, че на Балканския полуостров няма втори като мен. Принизяваш ме! Но не ти се сърдя. Явно просто не знаеш що е идеален мъж и че втори като него няма не само на Балканите, но и никъде из Вселената. До такава степен е неповторим, че даже и него го няма. :)

Опс....не, не, в никакъв случай ;) :oops:
Изображение
;)
Kali
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот PAOLON » 14 Апр 2012, 16:16

Ами тия дето не са идеални, като мен ,да мрът ли? :roll:
Някои хора са като 1 стотинка. Двулицеви са и не струват нищо.
PAOLON
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Strange » 14 Апр 2012, 16:38

Веднага ти оказвам първа помощ - дишане уста в уста: идеален не значи съвършен. Защото какво хубаво има в това всеки ден да си даваш сметка за собствените недостатъци, имайки перфектния до себе си. :)
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 14 Апр 2012, 19:09

Самоиронизирах се. Не искам да съм идеален. Поне според разбиранията за идеалност, които ни заливат от тук и от таме. Стига ми да съм добър човек. Стига ми да мога да дарявам ласка, а не да я продавам. Това ми е достатъчно.
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот daniela_suzi » 14 Апр 2012, 21:10

PAOLON написа:Ами тия дето не са идеални, като мен ,да мрът ли? :roll:

Аааааааааааааааааааа,никакво умиране-я дай да прибягаме до кръчмата за по една бирюха и сладка приказка! ;) Отдавна не съм влизала във форума и много сериозни са станали дискусиите тук. :lol:
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 14 Апр 2012, 22:14

daniela_suzi написа:Аааааааааааааааааааа,никакво умиране-я дай да прибягаме до кръчмата за по една бирюха и сладка приказка!...

Идвайте! Аз вече съм в кръчмата и барманът ми даде да ви пиша онлайн от новия касов апарат, 48.90лв /прощавайте, пратих ви и някаква сметка!/ :(
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот daniela_suzi » 14 Апр 2012, 22:22

:roll: Е стига де,в темата на дамите да беше пуснал.......................някое цвете,а сметка......... :lol: Веднага да се поправиш!!! :lol:
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 14 Апр 2012, 22:29

daniela_suzi написа::roll: Е стига де,в темата на дамите да беше пуснал.......................някое цвете,а сметка......... :lol: Веднага да се поправиш!!! :lol:

Съжалявам, но това е касов апарат, а не ботаническа градина! 99.90лв /видя ли сега какво стана?/ Повече няма да пиша от тук. Отивам да си смуча бирата, а цветя ще има за тази, която дойде. Наздраве! 112... лв. :)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот daniela_suzi » 14 Апр 2012, 22:38

Наздраве!!!Благодаря за поканата,но в момента служа на Родината,т.е. на дежурство съм! :) Но щом си в кръчма,компания ще си намериш.Хайде още веднъж-Наздраве! ;)
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите