Тема за дамите от форума

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata

Re: Тема за дамите от форума

Мнениеот Strange » 14 Апр 2012, 16:38

Веднага ти оказвам първа помощ - дишане уста в уста: идеален не значи съвършен. Защото какво хубаво има в това всеки ден да си даваш сметка за собствените недостатъци, имайки перфектния до себе си. :)
Понякога всичко, от което човек се нуждае, е нова гледна точка.
Strange
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 14 Апр 2012, 19:09

Самоиронизирах се. Не искам да съм идеален. Поне според разбиранията за идеалност, които ни заливат от тук и от таме. Стига ми да съм добър човек. Стига ми да мога да дарявам ласка, а не да я продавам. Това ми е достатъчно.
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот daniela_suzi » 14 Апр 2012, 21:10

PAOLON написа:Ами тия дето не са идеални, като мен ,да мрът ли? :roll:

Аааааааааааааааааааа,никакво умиране-я дай да прибягаме до кръчмата за по една бирюха и сладка приказка! ;) Отдавна не съм влизала във форума и много сериозни са станали дискусиите тук. :lol:
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 14 Апр 2012, 22:14

daniela_suzi написа:Аааааааааааааааааааа,никакво умиране-я дай да прибягаме до кръчмата за по една бирюха и сладка приказка!...

Идвайте! Аз вече съм в кръчмата и барманът ми даде да ви пиша онлайн от новия касов апарат, 48.90лв /прощавайте, пратих ви и някаква сметка!/ :(
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот daniela_suzi » 14 Апр 2012, 22:22

:roll: Е стига де,в темата на дамите да беше пуснал.......................някое цвете,а сметка......... :lol: Веднага да се поправиш!!! :lol:
От всяка ситуация има изход,която не винаги е в желаната от нас посока,но винаги е встрани от гробищата!
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 14 Апр 2012, 22:29

daniela_suzi написа::roll: Е стига де,в темата на дамите да беше пуснал.......................някое цвете,а сметка......... :lol: Веднага да се поправиш!!! :lol:

Съжалявам, но това е касов апарат, а не ботаническа градина! 99.90лв /видя ли сега какво стана?/ Повече няма да пиша от тук. Отивам да си смуча бирата, а цветя ще има за тази, която дойде. Наздраве! 112... лв. :)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот daniela_suzi » 14 Апр 2012, 22:38

Наздраве!!!Благодаря за поканата,но в момента служа на Родината,т.е. на дежурство съм! :) Но щом си в кръчма,компания ще си намериш.Хайде още веднъж-Наздраве! ;)
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот MaverickBg » 14 Апр 2012, 22:42

daniela_suzi написа:Наздраве!!!Благодаря за поканата,но в момента служа на Родината,т.е. на дежурство съм! :) Но щом си в кръчма,компания ще си намериш.Хайде още веднъж-Наздраве! ;)

До твоята да я докараме така да си даваме дежурствата. :D Наздраве и от мен и леко дежурство на всички, които в момента са на работа. :)
По - добре да мълчиш и да изглеждаш като идиот, отколкото да проговориш и разсееш всички съмнения.
Аватар
MaverickBg
старши Полицай
старши Полицай

Мнениеот daniela_suzi » 14 Апр 2012, 22:51

Благодаря за пожеланието,но от това,че имам време понякога да пиша тук не можеш да си сигурен каква ми е работата и колко е лека или тежка.Няма да изпадам в подробности.Тези,с които се знаем по-отдавна знаят за какво говоря.Лека вечер! 8-)
Аватар
daniela_suzi
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

Мнениеот Матейко » 14 Апр 2012, 23:04

daniela_suzi написа:Наздраве!!!Благодаря за поканата,но в момента служа на Родината,т.е. на дежурство съм! :) Но щом си в кръчма,компания ще си намериш.Хайде още веднъж-Наздраве! ;)

Спокойно дежурство, daniela_suzi ! Ще ударя една бирюха за твое здраве. :)
Матейко
ИНСПЕКТОР
ИНСПЕКТОР

ПредишнаСледваща

Назад към Извън темите