Матейко написа:..........Имам и гроздова на прах, но това не е за тази тема.
Какво за гроздовата?!

Имаш космически излишък или..., бе няма значение какъв е излишъка, пращай, ние тук не сме махнаджии...

Модератори: ribaflic, Lord, Raptor, osata
Матейко написа:..........Имам и гроздова на прах, но това не е за тази тема.
Матейко написа:Благодаря ти, clearly! Адекватно на черпането си отпих виртуално. Става, бива. Аз пък имам приготвени на село шара и зелева чорба на прах. Имам и гроздова на прах, но това не е за тази тема.
Lord написа:Какво за гроздовата?!![]()
Имаш космически излишък или..., бе няма значение какъв е излишъка, пращай, ние тук не сме махнаджии...
clearly написа:Приготвих аз натюр таратор и салатка за довечера ,но се оказа ,че в хладилника татовата ракийка свършила .А аз пийвам само такава .По тоя повод Матейко , не ти ли се намира в наличност сливова от ония балканските сини сливи ,че да ми я телепортираш до нази??А аз ще ти пратя един отлежал армянский коньяк,,Арменьк''който мъжо не иска да пие.
Матейко написа:clearly написа:Приготвих аз натюр таратор и салатка за довечера ,но се оказа ,че в хладилника татовата ракийка свършила .А аз пийвам само такава .По тоя повод Матейко , не ти ли се намира в наличност сливова от ония балканските сини сливи ,че да ми я телепортираш до нази??А аз ще ти пратя един отлежал армянский коньяк,,Арменьк''който мъжо не иска да пие.
Днес голямо пращане пада! Съсипах се да опаковам и да бягам до пощата. А, то тука имало изискване за телепортация. Добре, разопаковам, слагам я в телепортиращият кръг и пращам. Ако нищо не дойде, да знаеш, че напоследък в деветото измерение се навъдиха доста айдуци! Чакам арменския коняк! Аз много уважавам арменците.
clearly написа:Матейко написа:clearly написа:Матейко"ти си я сложил ракийката в телепортиращият кръг ,но я няма .Явно си забравил да натиснеш най -важното -копчето .Арменския коняк тъй като върви с шоколадови бонбони прибавих и такива и сега тъкмо ги опакова в подобаваща опаковка и ти ги пращам .Като ги получиш удари няколко глътка за здравето и на съфорумците си.Що се касае до арменците ,едно е да ги уважаваш ,съвсем друго е да са ти в къщата.
Матейко написа:clearly написа:Матейко написа:clearly написа:Матейко"ти си я сложил ракийката в телепортиращият кръг ,но я няма .Явно си забравил да натиснеш най -важното -копчето .Арменския коняк тъй като върви с шоколадови бонбони прибавих и такива и сега тъкмо ги опакова в подобаваща опаковка и ти ги пращам .Като ги получиш удари няколко глътка за здравето и на съфорумците си.Що се касае до арменците ,едно е да ги уважаваш ,съвсем друго е да са ти в къщата.
Малей, едва сега видях, че съм натиснал друго копче - на пералнята. Станало е някакво взаимодествие между нея и телепортиращия кръг, поради което чорапите ми ги няма. А единият бе с дупка. Изложих се! Дали не съм ги пратил на някоя друга планета? Сега има да чакаме контакт с извънземните! Та кой извънземен ще пожелае да кацне при нас и да сподели знанията си, след като ми е видял чорапите? Прощавайте земляци земляни! В деня за прошка искам прошка от вас, за това че извънземните не ни се обаждат. Аз съм виновният. Поне чорапогащник да беше...
clearly написа:Споко МатейкоВсе някога ще пристигне пратката с ракийката .Нали почнахме магистрала до планетата на извънземните да строим .Следователно няма да им се налага да се предвижват по въздух с чинии, а ще ни я доставят с космо автомобил.И не се притеснявай за чорапа .Те ще си помислят ,че това е новият модел с дупка за проветряване изработен от Coolmax® .И тъй като е хит за сезон 2012 много ще му се зарадват
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта