osata написа:Като се е появила тази музика и се е разпространил пърхута , от куфеенето с мятане на коси
И в този ред на мисли...
Каквото ида си говорим, когато Радка Кушлева събер хора на концерт ,колкото Джеймс Хетфилд и рамоно над рамо се накачат дисциплинираните войници с черни пагони и авбрвиатера" СА" ще призная , че заслужава да е певица на планетата. До тогава всичко е въпрос на вкус. Нищо ,че съм родопчанин... Гаргаел благодаря за поста. Мислех ,че съм видял и чул всичко на Мтелика , но ме изненада.
Бялта соло китара в началото на клипа "Fender Bravo stratocaster" държал съм я в ръцете си. Близък ми приятел още през далечната 1988 г. след четири годишен труд в капиталистическа държава я купил и имах щастието да я държав скута си. В дилемата да си купи "Лада Самара" или китарата на търг в Холандия , надделяла страстта му към музиката и влеченито към Пърпъл и сега вместо ръждясали калници в едни малък български град китарата "Fender Bravo stratocaster" съществуа и свири. За жалост човека не желае популярност за това и свири само в къщи с нея. Наистина жалко. По нея са се движили пръстите на самия Ричи Блекмор, а сега се намира в панелака в малък български град...